nygaddad och långsam

Den här sommaren har verkligen gått i vikingarnas tecken. Det har jag skrivit om förut. Igår blev den äntligen av. Min tredje tatuering.
Skyddsplasten åkte av nu på morgonen så nu blir det att sköta om den närmaste 2 veckorna.
 
Annars då? Jotack..Sprang inte igår pga tatueringen. Springer inte idag pga husfix och springer inte heller imorgon pga husfix. Normalt sett borde jag väl bli frustrerad och så men jag tror det kommer gå bra nu för jag måste vila mina ben. Inte själva musklerna men det smärtar inne i mitt väntsra ben. Ja ben som i benstomme. Så jäkla diffus, svagt smärtande signal som jag kan trotsa och springa emot ändå. Värsta smärtan är förstås EFTER ett pass då jag haltar ibland. När jag googlar mina symptom så är det antingen en sträckt muskel eller början till stressfraktur. Jag har svårt att tänka mig nåt av dom. Hur som helst så tror jag att nästa helgs tävling inte kommer att gå så bra som jag önskar mig. 10 km sub 40.
I torsdags åkte jag spontant in till Karlslunds motionscentral för att springa ett genrep på 10 km. Träffade två roliga, rutinerade gubbar i Örebro AIK innan jag stack iväg. 1: de tyckte jag var tokig som skulle springa 10 km-rundan själv så sent på kvällen (kl 20:00) samt att en av dom nästan lovade att han skulle göra mig sällskap, lite som hare, på nästa helgs tävling.
Nu är det så att jag har inte känt mig snabb sedan Blodomloppet. Jag sliter och kämpar men det är nåt som bromsar mig. Tvivlar på mig själv just nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback