In och ut i dimman

Vem i helsike gav oss en After eight-ask som inflyttningspresent?? De måste vara någe beroendeframkallande i dom. Omöjligt att bara äta en. har just klämt 4 st till en halv kopp kaffe.


Så här såg det ut igår. 3 halvtrötta som trampade runt i slö distansfart i dryga 2 h igår i dimman. Vi startade inte förrens kl. 12 på dagen heller p g a den dimmiga dagen(kvällen) innan.
Vi hade ju förberett mat till ett stort gäng gäster som blev mindre än planerat. Dessutom var det flera gäster som redan ätit innan de anlände. Litade de inte på vår matlagningskonst kanske?? Knappa hälften av den pastasallad som vi hade gjort gick åt så nu blir det att mosa i sig så mkt det går idag och imorgon. På onsdag får den nog klassas som för gammal. Vår bål däremot måste nog klassas som en fyra på en femgradig skala för de ca 7 litrarna försvann. Synd, kunde tänka mig att även ha med den till jobbet för att kompletera matlådan.

Jag reflekterade under inflyttningsfesten vad tydlig segeration kan vara ibland. Det blev aldrig nån rejäl mix av cykelkompisar, gamla jobbarkompisar, saras "unga" kompisar osv för de höll sig till varandra på dessa 74 kvadrat. Eller knappot de förresten då ingen var i cykelrummet eller sovrummet.
Nåja. Det gick inte nöd på nån tror jag och kl. 23 gick vi ut. Några av oss hamna på O´Learys tills de stängde.

Söndagmorgon var ingen vacker syn. Vilket slagfält.  Jag smet iväg till stora hotellet för att äta frukostbuffè med min polare Sudden med flickvän från Norrköping. Vi han ju inte prata så mkt på kvällen innan.
När jag kom hem vid 11 snåret på förmiddan hade Sara varit uppe, ätit en liten frukost och gått o lagt sig igen så slagfältet var tyvärr kvar.
 Jag smet dock ut på nytt för att ta den där cykelturen med Lisa och Niclas.

Är jäkligt trött på detta regnande nu. Ska det vara sånt här skitväder så vill jag åtminstonde jobba med typ grävning eller avverkning eller något annat som håller temperaturen uppe.
Får hoppas på en dag utan regn imorgon då.

hej hå

vart ska detta sluta?

som jag misstänkte mår jag bättre idag men snorigheten finns där. Jag och S stack iaf till gymet på förmiddagen men ingen av oss körde direkt hårt.
Jag fixade pannkakor till lunch där jag imponerade med pannkaksvändningar i luften. :-)
Sen har i mest fixat inför kvällens fest. En hel del inställda besök tyvärr så den jättestora mingelfest jag hoppats på blir nog inte av men ca 25 pers blir det minst iaf.
Maten är fixad, bålen skall göras men så kan de anlända. 2 extra glada festprissar är martintrampar med sin gravida Anna som hade tråkigt på stan så de anländer ca 1,5 h innan övriga gäster.
Jag hoppas det blir asakul ikväll och att en bloggartjej törs komma trots att vi inte känner varandra. En gammal polare från Norrköping med sin nya flamma ska dyka upp. Hoppas på ett mindre gäng lokala cyklister, jobbarkompismats, trummisen i Deserted och sen en hel del löst folk..

Jag hade en idè att se ut så här ikväll men jag fega ur..


Blir mitt normalfula jag.

Hej o hå


dagen före D-day

 Denna ljuva musik går nu här i hemmet. Perfekt städmusik. Appropå musik så blev jag lite förvånad över vad den svenska mästaren i cykelcross lyssnar på. Kan inte ens precisera stilen. Rockabilly, tradjazz, old school rock, skitmusik..Ja vet inte vad genren heter men udda iaf.

Städar lite inför inflyttningsfesten imorgon där du är välkommen mellan kl.19-23 om du uppfyller följande kriterier:

# Du har de senaste 5 åren skickat julkort till mig.
# Din senaste present till mig kostade minst 500 kr.(julklapp 400kr)
# Du bjöd mig på öl sist vi sågs.
# Du har låtit mig vinna de senaste gånger vi tävlat mot varandra. Cykel, löpning, TP, kortspel osv.
# Du är mellan 18-30 år, klär i kort kjol, urringat (kön oviktigt)

Skulle du inte passa in enligt beskrivningen ovan så är du nästan lika välkommen men får stå i tamburen och lyssna på skratt och skrål. Happyåkare, Falubo, Hjortkvarnsbo, Frövibo, Sköllerstabo. Alla e välkomna.


Vi har sagt att vi bjuder på lite käk men att beräkna mat till en okänd storlek på en skara människor är svårt. Dryck får du hemskt gärna stå för själv men stans godaste bål kommer att finnas här. Jag och mattegeniet Sara skulle beräkna ut styrkan på den. Fick övertala och överbevisa att man inte säger hur mkt som är 100% alkohol i den utan man beräknar hur mkt som är 40% sprit. De 7,3 litrarna bål kommer att ha en styrka på 4,1 %. Hoppas jag själv räkna rätt där...

Dagens uteblivna träning
Ett monsterpass på 6h med 2500 höjdmeter och motvind hela tiden.

Dagens sjukdom
I förrgår sved halsen lite lagom. Igår gick det upp till DEFCON 3 med huvudvärk, halsont och öm kropp. Idag verkar det halsonda vara borta men snorproduktionen har startat. Några få gånger har lite lätt gröna slemisar lossnat från halsen men går det med den här farten skall det nästan vara över imorgon för jag är pigg o så. Klassar det hela som en snabb förkylning.

Nu skall S plugga så jag får gå omkring med dammsugarn, fixa toaletten, plocka undan mm. Är det de som kallas toffel?

Hej


jävla skit

Passar på att blogga dagtid idag. Är nämligen hemma och är sjuk. Varje gång jag jag ska till och sjukanmäla mig så kommer tanken "men är jag oförmögen att utföra mitt jobb?" Svarade jag ärligt och lydde svaret på den frågan skulle jag nog fan inte vara hemma mkt från jobbet. Erfarenhetn man skaffat sig genom åren säger dock att det inte blir bättre av att man pressar sig på jobbet. Nä hälsotänket får gå före.
Vaknade redan natten till igår med en svidande hals. Hoppades hela dagen igår att det bara var en kropp som var ansträngd med någe skit och att det skulle försvinna. Natten till idag bevisades motsatsen. Fick gå upp vid kl. 03 och dricka thè med honung. Gick upp igen vid kl. 05 för samma procedur samt att sms:a chefen.

Har nyss sett filmen Shooter med Mark Wahlberg. Den gillar jag. Ska ge Trandformers en chans nu tror jag. Har ju sett den typ 4 ggr men va fan.. Den  rockar ju.

hej o hå

namnförfrågan på spurtraket

Vad skönt det är att lägga upp benen i högläge. Att luta sig tillbaka i soffan med benen på bordet. Undra om det har med ett jäkligt bra gympass att göra??


Så här glada var vi i
Gotland Bike Battle-montern i lördags. Hertigen av Pommern, jag och Matilda.
Hertigen dubbar segraren av GBB. Övrig tid på året dubbar han däck.

Dagens träning
Fick med mig en sambo till gymet idag. Min egna sambo förstås. Hon körde lungt. Hoppas jag för jag kunde inte övervaka henne.
Jag själv gjorde allt i min makt för att få igång lite snabba muskelfibrer. Började med utfall. Ganska snabba, ganska tunga. Gick över på benböj av den explosiva sorten. Jäklar de tog. Körde 4 set à 6 reps. Vikt har jag ingen aning om. Brukar inte ha en aning för man känner ju om det är för lätt eller inte. De hade möblerat om på friskis sen sist jag var där och min favvomaskin står nu ensam i ett litet rum vilket är ganska bra för då blir man inte distraherad av andra.
Mer övningar: bänkpress, axelpress, baksida lår, stående vadpress, maghelvetesmaskinen, bålstabilitet. Kände redan påvägen hem att det hade tagit bra på musklerna. Väntar med spänning på hur morgonen skall kännas.

jobbet går nu som på räls då min gamla martin är tillbaka. Han som lämnade mig i augusti har nu tröttnat på studierna och jobbar fysiskt igen. Det enda svåra nu är att finns 2 Matrtin på jobbet igen vilket leder till att en benämns "snyggmartin" här hemma.

Imorgon blir det en sväng förbi apoteket röda näsan..Ska handla sprit. Det blir andra gången i år. Ingen storkonsument direkt.

Sen vill vi ha namnförslag på den kissemiss som tydligen flyttar in här den 16 december. Se Sara blogg för en bild på den.
Några namn som dykit upp idag: Tino, Bettini, Avanti, Sram och Lundberg.

hej hopp

Summering 2009

Är det coolt eller nördigt att det faktiskt står summer 2009 i rubriken?

Datorn är jätteseg och det närmar sig läggdax. Får se hur långt detta inlägg blir.
Tänkte häromdagen att jag inte satt mig ned och skrivit nån säsongssummering eller rannsakat mig själv om vad och hur jag skall förbättra mig tills nästa säsong. Det hänger nog ihop med att denna sommar var den första på sex år som jag inte heller satte upp några mål.

Jag fick till en bra vinter med mkt skidåkning och fick vara relativt frisk oxå. Lyckades med övergången till högintensivt efter en tid med styrka och distans. Vet att jag var i bra form vid cuppremiären då jag trampade ifrån både GT och HW. Dessa två herrar kom inte bara ikapp utan gick om mig senare på säsongen. Varför? Rätt glasklart. Jag slappnade av, gjorde annat än att träna ihjäl mig och fokusera så mkt på cykel som jag gjort så många år innan. Visst tränade jag hårt ibland och visst var jag fokuserad på nästan alla tävlingar men ändå nådde jag ett av mina icke uppsatta mål. Ha roligt. Borlänge och svealandsmästerskapen är två klara minnen där man står med sina konkurenter/kompisar och skrattar både innan och efter racet.
Så ska det vara tycker jag.
Under denna säsong väcktes nog den gnista som jag tappat under mitt sista år i elitklassen. Både elit och H30 är getingbon där man inte kan slappna av utan att tappa på motståndarna direkt. Fördelen ur min synvinkel är ju att jag nu kan slåss om pallplatserna vilket självklart är en bonus. Att vinna mattor, termosar, ryggsäckar mm. har jag längtat efter :-)
Nu fick jag "bara" vara näst bäst denna sommar. 2a på SM och 2a i svenska crosscountry-cupen så målet är väl självklart. Som Hulken kommenterade. "Krossa motståndet" 2010. Nja det är väl att ta i men självklart vill jag vinna så mkt som möjligt nästa säsong oavsett vem som bjuder upp till dans i H30. Det kommer säkert en eller flera nya gubbar som vill sätta käppar i skrevet på mig.
 Gnistan och motivationen finns definitivt där för att träna så mkt o hårt som behövs.  
Planeringen
Jag brukar blotta mig här om watt o träning för det är ändå på tävlingarna det avgörs.
Jag kör på samma linje som förra vintern. Inte så mkt distans utan mera kvalitètspass med nån specifik inrikting. Lite mera åt periodiseringshållet blir det med styrka, konditions och återhämtningsblock men utan en fast planering. Blir det nån period i vinter då jag står utan jobb så får det funka som träningsläger på hemmaplan.
Får se hur mkt längdskidor det blir i vinter (de står fortfarande ihoppackade sen duschen i vasaloppet) men löpningen skall bibehållas. Vertex fjällmarathon skall det bli även 2010.
En liten skillnad till våren (från slutet feb, början mars) på mina svagheter som måste tränas upp för att nå ända fram.
Fram till nyår har jag tänkt att köra skridskor med SK winner. Gymet skall besökas hela vintern. Sexapeal !!! :-)

Nu är det läggdax. Några bilder gick inte att få upp :-(
Gonatt.
Inflyttningsfest på lördag...

Alternativ gala

Summeringen för 2009 kommer kanske ikväll då...
Uppladdningen inför lördagens mingelfest tar fart idag...
Sara tittar nu på "unga mödrar" på kanal 5. Undrar vad som ska ta fart då..

I lördags var det ju cykelgala i Jönköping efter cykelmässan. Då satt cykelcrosscupsamordnaren ( ouf långt ord) Henrik Öijer (
www.oijer.blogspot.com) och gjorde sin egna cx-gala. Så här såg kategorierna och vinnarna ut:

Årets CX-cyklist herrar: Jens Westergren
Har i år vunnit både SM och Northwave CX-Cup efter hårda dueller med främst Magnus Darvell.

Årets CX-cyklist damer: Kajsa Snihs
Har i år vunnit... Allt.

Årets prestation: Calle Friberg
Den ende herrcyklist som lyckats vara före en av pojkarna Westergren/Darvell på en tävling i år. Med sin andraplats i Evaldscrossen visade han att kapacitet finns för att slåss i absoluta CX-toppen. Man skulle faktiskt kunna säga att det var Friberg som avgjorde hela Northwave CX-Cup genom att peta ner Darvell en placering

Årets tävling: Kumlacrossen
Det här kan ju vara lite känsligt i och med att jag sköter cupen. Men om vi bortser från det nu och bara låtsas att jag är en fånig bloggare med en egen gala, så grundar jag främst beslutet på snacket hos cyklisterna. Jag har ju varit på cupens alla deltävlingar och SM. Konkurrensen är givetvis stenhård i denna klass då de flesta tävlingsarrangörer är passionerade och hungriga på att göra bra tävlingar.

Årets CX-butik:
Allebike.nu
Butiken hade i år en egen tävling, Allecrossen, med start och mål framför sin butik. Säljer inte bara tubdäck av finaste sort utan har också ett eget cykelmärke som bland annat Emil Lindgren, Calle Friberg och Matthias Wengelin cyklat på i år

VA!!!! Kumlacrossen får ännu mera credd!! Tackar. Ni som hjälpt till får baske mig ta åt er.

Nu väntas tvätt, handling och vilodag (suck)

Djuriskt beteende

Igår när jag jobbade på mässan för Gotland bike battle så dök det upp en tävlingsledare för AIM Challange. Han bjöd in mig till deras monter i slutet av mässan för de bjöd på vin då. Taget! Detta är en tävling som, liksom GBB, har ett annorlunda upplägg. Man tävlar i par, när starten går får du en karta över ett stort område med 60 poster(kontroller)på. De kan sitta på stigar, vägar, uppe på fjället, ute på vattnet eller högt uppe i luften. De är värda olika mkt poäng beroende på hur tillgängliga de är och det gäller att under 6h samla så mkt poäng som möjligt. Finns kontrollen ute på en sjö eller i en å kan man låna en båt om man hittar en eller simma ut. En del kontroller är bemannade så man får ta på sig en säkerhetssele innan man klättrar upp på en stolpe, ställer sig på den ca 10 meter över marken för kontrollen hänger fritt i luften ovanför. Som t.ex cyklist kan man ju koncentrera sig på dem som är cykelbara medans ett starkt löparpar kan springa uppe på fjället och nå mer värdefulla kontroller. Låter detta intressant kolla in www.aimchallange.com

Idag har vi fått mycket gjort. Promenad med svärmor, fått upp tavlor, gardiner, dammsugit med den nya och tränat två gånger.
 Dagens träning nummer 1 Körde 4x4min löpintervaller. Det gick väl okej. Inte bra men okej.Detta fick vara avslutningen på detta konditionsblock. 4 sånna pass på 5 dygn. Kanske kändes det tungt beroende på de två avklarade vilodagarna. Livsfarligt! Han lagom hem till avslutningen på herrarnas staffett på tv.

 Dagens träning nummer 2 Skridskoträning med SK winner. Gick flera gånger sämre än sist. Kanske var det för de skulle tävla idag. Kanske var jag trött sen löpningen. När jag kör lagom fort med de där långa skridskorna så funkar det men under tävlingshets så tappar jag så mkt teknik att jag ramlar.

 Sista fallet slog jag handen i isen så hårt att den smärtar lite fortfarande. Körde ganska mycket efter de korta tävlingarna var avklarade (körde 500m och 1000m race) så nu sitter jag iaf med samma känsla i låren som förra söndagen. Gött.

När jag satt och glodde på längdskidorna efter löpningen fick jag se att min kära sköldpadda Öste hade lyckats fånga en av de största fiskarna i akvariet. En tigerbarb, eller fenbitare, sprattlade i hennes gap. Då Öste alltid simmar mot glaset om man för dit huvudet var nu som ett rovdjur. Närmade man sig glaset där hon var tog hon sitt byte och drog åt andra hållet. Efter mkt slit med hennes vassa klor gick fisken i 2 delar som naturligtvis pressades ner. Blev hon mätt?? Ne hon var snabb att tigga efter mera mat men hon får nog inget av mig på hela nästa vecka. Har varit dålig på att filma men östes måltid fick jag med och bakgrundsljudet är herrarnas staffett.
Hej hej. Imorgon är ännu en vilodag. Fy fan vad segt det kommer att kännas på tisdag...

PS. Jag har varken skrivit nån summering 2009 eller målsättning 2010 här. Vill ni ha det?

naket på årets cykelmässa

Jag har inga hämningar. Jag bloggar om vad jag vill. Så det så. Team KALAS... :-)

Årets cykelmässa i korta drag då jag när som helst ska agera eskortservice till Sara som är på konsert med SONIC SYNDICATE!!! Ja och så huvudbandet Takida men både jag o S gillar nog Sonic bättre.
 Mina damer & tjejer. Mr. magmuskel Darvell (som är singel). Han sa tydligt att denna bild inte var för nån blogg eller så... Missuppfattade det...
Den andra teamkamraten Nilsson visade oss alla naturligtvis mycket mera hud än vad vi ville se. Ja faktiskt all hud på hans kropp. Ingen i rummet bad om att få se nånting. Han är så givmild den där grabben.

Mera sjuka bilder kommer här.
 SRAM`s nya XX framväxel fick mig att reagera på två saker. Insexskruvar är nu utbytta mot torx. Förmodligen för det håller bättre men tyvärr finns ju inte torx på några multivertyg än. Sen har de en smart lösning på klamman. Fungerar som en slangklämma. Funkar säkert på en stor variation av ramtjocklekar.
 CUBE tycker jag gör snygga hojar. det var på en cube som jag noterade en frän lock-out till en FOX-gaffel. Det silvriga reglaget på mitten trycktes nedåt och för att släppa upp låsningen tryckte du handen/pekfingret mot den smala plattan som synes ca 5 cm därifrån. Kändes bra och naturligt i greppet.

Hinner inte blogga mer nu men förhoppnngsvis blir det mera imorgon bitti då S sover. Nu skall jag möta henne på stan för säker transport till sovrummet ;-)

Ännu en sen kväll

IDOL på i bakgrunden, handlat över min ekonomi så snart ser du oss på lyxfällan i TV3.
Skitbra dammsugare men dubbelt så dyr som vår budget var sträckt. Men nu är katten välkommen.
Imorgonbitti kommer en bil från Falun och plockar upp mig för gemensam resa mot Jönköping.

Öste har fått tre nya, tunna granitstenar i baljan. Undra vart jag fått tag i dom? :-)

Nu ska jag laga mat. Halv tio på kvällen...

Bilreklam

vet inte varför riktigt men jag gillar att läsa bilannonser och de lite mera påkostade reklamfoldrar som ibland medföljer NA om olika bilmärken. Jag har aldrig varit bilägare så jag har liksom inget att jämnföra med om jag skulle skaffa bil men nu var det väl inte riktigt det jag skulle skriva om...
För en tid sedan såg jag slutet på Golf Variant`s reklam på tv. Reagerade på att det var en cyklist med som packade in hojen i bilen och jag tyckte det var något bekant över honom. Det är den duktige trialcyklisten Macaskill som jag visat er förut här på bloggen som medverkade. Här är reklamfilmen:


Dagens träning
Åkte till klubbstugan och mötte upp Lisa och Andreas. Till de ljuva tonerna av avantasia och Nocturnal Rites körde jag 5x4 min med syftet att ha så högt flås som möjligt. Mina ben var inte pigga innan passet och nu är de helt döda. Låg nyss i tv-soffan och la upp benen på tv-bordet. Guuuuuud va skönt det var.
Jag körde lite säkert på den första intervallen för att inte bränna mig och sen var det inga problem. Motståndet på hojen var kanske inte rekordmycket men flåset dök upp iaf. Tror att de tidigare träningspassen i kombination med jobbet gjort mig så här slut. I benen alltså. Ska bli skönt med två dagars vila nu.

Imorgon ska vi köpa en ny dammsugare. Det har varit kravet från mig för att vi skulle skaffa katt. Då blir det ju två hårfällande charmiga små rackare här hemma. Den gamla dammsugaren blir då till salu för ....ja säg 12:50 för den är inte så värst bra. Det var ett icke genomtänkt köp på ÖB för ca 400 kr. Det ångrar jag.

På lördag åker jag till svenska cykeldagarna. En mässa jag brukar besöka men i år blir det premiär som utställare. Jag skall stå i Gotlandbikebattle-montern.

hej hopp

regn kräver intervaller

Ouf vad gårdagen försvann. Kände kl. 22:20 att det var tvunget med läggdax. Det tunga jobbet i kombination med träning, möte, lite vardagssaker hemma så blir man trött. Attans kan det vara ett ålderstecken?

Idag så fortsatte anläggningsjobbet men till stor del själv då kollegorna antingen hatar mig eller så kan det faktiskt vara så att rygg-klen fortfaramde e hemma och de andra är upptagna på andra uppdrag. Jag lät bli de skittunga stenarna iaf men har grävt en massa istället.
Efter jobbet har jag sprungit intervaller med jobbarkompismats. Vi värmde upp till GIH`s löparbanor. Eller värmde upp...Det regnade ju så man kände sig inte särskilt varm när vi kommit fram men ändå. 2 varv på banan tar ganska exakt 3 minuter i hög fart som sedan följdes av ett halvt varv promenad och ett halvt med jogging innan nästa högintensiva intervall startade. Vi körde 5 stycken. Jag var inställd på 6 (så klart) och mats på 4 så det blev en kompromiss.
Vi är ju jäkligt jämna så intervallerna kördes nästan axel mot axel. På den sista intervallen i sista kurvan hörde jag att hans andning blev annorlunda samt att han ökade tempot på de sista 100 metrarna. Tävlingsjävulen slog igång direkt. Jag vill aldrig förlora. De sista 50 m gick jäkligt fort men jag tog han men man undrar ju hur fort vi kanske borde ha sprungit i intervallerna? Det finns ju alltid lite extra. Har vi bara sprungit i ett "fort-flås-men-lagom-tufft"-tempo eller kunde vi ha krämat upp pulsen lite till? Nåja det lär vi inte få veta förrens nästa gång vi är där.


After Work med Ola & Mats.
Imorgon väntar klubbstugan och kantstenen.

en efter en faller dom, klenisarna

Skrev inte jag igår att det var tur att man hade en kollega som kunde hjälpa till   med de tunga granitstenarna. Idag var denna kollega hemma för han kom inte ur sängen. Ryggont! Men så tränar han inget, röker o snusar. Inaktiv med andra ord. Om man sedan lägger till snedbelastningar och oergonomisk lyft så tycker jag att han kan skylla sig själv lite grann.

Idag prövade jag att lyfta de tre säckarna med fogsand, till höger i bild, samtidigt. Det motsvarar 75 kg. Inte ens en  kort kantsten väger så lite.

Dagens träning
Idag kändes det verkligen som om vinter var här för det var mkt folk i träningslokalen. Jag, Lisa, matte, Jonas, Andreas och Niclas var där och svettades. Vi sex stycken körde nog minst 4 sorters intervaller för jag tyckte inte nån körde som nån annan. jag själv firade av det smått klassiska 4x4. Min tannke är att det skall bli tre st till liknande pass innan denna vecka är över.
Imorgon blir det med löparskorna istället.

Sen var det nästan ett rekordlångt möte med styrelsen i cykelsektionen. Fick förfrågan om att bli ordförande men tackade artigt nej. Inte för att jag inte vill men det krockar med allt annat jag vill göra. Ge mig ett antal år till så kan jag tänka mig ordförandeposten i hela klubben tillochmed. Men först finns det så mkt jag vill göra både i och brevid sadeln.

Klockan är på tok för mkt och en het 18åring ligger och skriker " Gubbe!!! Jag vill ha gubbe!!" i sängen. Sjuk rackare det där.


Tråkigt med vila. Behövs det?


Börjar med en tråkig arbetsbild. Sätter för tillfället kantsten runt den plattyta jag lade förra veckan. granitstenarna är 1 meter långa, 30 cm höga, 10 cm breda och väger gissningsvis runt 80-100 kg styck. Tur man har en kollega.

Tråkigt är det oxå att vila men jag tänkte så här. Kunde vara skönt efter skridskoåkningen igår, borde ju vila nån dag, får kanske ut mer kvalitè imorgon, kunde vara social i hemmet mm. men ändå så lockar gymet lite idag men nu har klockan hunnit bli så mkt att jag nog klarat av en vilodag iaf.
Imorgon startar nästa konditionsblock. Ska ventilera lungorna i klubblokalen med lite högintensivt.
Kattdiskutionen här hemma har tagit fart för igår inhandlades klösmöbel för katt, bajsskopa, kattsand och en kattsele. Nyss sa den lilla kärleken att hon ville ha datorn för att kolla in katter på blocket... Nåja..Jag har ju gullat med Öste nu ikväll så...
Sen har vinterhojen fått kärlek, Sara får kärlek, Öste...Hur ska jag räcka till??

Sen har jag sökt spons oxå..Tänkte det kunde vara en bra motivationshöjare under vintern. Var ett tag sen jag aktivt sökte det.

Hej o hå.
skrev jag att jag grät till den animerade filmen UP?? jaså inte de...

Dubbla pass. Ett i lera ett på is

Pass 1
Dagens rekordförsök. Nummer två denna helg gick bättre än gårdagens men inte helt bra ändå.

Jag gick ut lite lugnare trodde jag men efter 2 km stod klockan på 7:48 vilket var ett tempo som jag visste inte skulle hålla. Jag slog av lite men det var för sent. Jag hade stumnat och fick faktiskt gå en kort sträcka innan jag kunde småjogga för att till slut kunna hålla hyffsad fart till mål. Vid km nr 3 stod uret på 12:17. Vid målet klickade jag av den på 21:05. En liten besvikelse som gav sig efter lite socker och dryck.
Slängde iväg ett sms till jobbarkompismats för att berätta att han fortfarande är kung på 5 km med sina 19:54 och då ringde han upp mig för han hade oxå gjort ett rekordförsök idag i markaspåret. Hans tid? 21:05 ! Kändes lite som en vinst när han sa det...

Pass nummer 2
Underlaget bytte till ett kallare..

Idag premiärkörde jag min alternativa träning denna vinter. Ett pass med SK winner, skridskoklubben. Jag hade med mig mina gamla hockeyrör men blev utskrattad i omklädningsrummet. De lånade snällt ut ett par "fart-rör" fast inte den senaste modellen med glapp-klack vilket tydligen skall göra stor skillnad. Då jag aldrig provat långfärdsskridskor eller knappt använt mina hockeyrör på evigheter så tog det mig 45-60 minuter innan jag fick upp en sån teknik att jag kunde hänga med dem genom kurvorna i flera varv. Först lyckades jag ligga med på rulle i 3,5 varv i den nya bandyarenan här i stan. Men nästa intervall i deras schema skulle de köra 8 varv och då fick jag till det :-) Jag hängde med alla varven trots att det var två framför mig som släppte i tåget och jag lyckades täppa till. Tänk er lagtempo och en framför dig inte orkar hålla rullen. Nu körde de iofs bara distansfart men det var det inte för mig. Distansfart är 3 km på 5 min i skridsko tydligen.
Det var väldigt statisk träning för låren och en hel del syratålighet. Låren känns så där mumma och varma nu. Ska köra några gånger har jag tänkt och får se om jag känner mig stark av det.

Nu inväntar jag Sara som varit i kaoset Ullared. Hon lät trött sist jag pratade med henne för det hade varit fullt med folk där. Tavlor, diskmedel och kattsaker hade hon köpt. Ja jo för vi skall väl skaffa katt. Verkar det som. Tydligen :-) Jag har gett med mig MEN inte förrens vi har köpt en ny dammsugare.

Hej hå. Imorgon är det vilodag. Då äntligen kanske jag skall byta bromsbelägg på vinterhojen...

hej

upp o snabbare. Imorgon.

Shit vad denna dag flög förbi..

Första viktiga infon:
Markaspåret är lite omdraget nu på försök så ta din cross eller allra helst din mtb och prova den första hälften och säg vad du tycker. Mtb-spåret har fått några flera höjdmeter och lite mindre stök av sten o rötter. Vi ägnade mest kraft åt den första hälften men i den nya lilla backen behövs det snart köras ut lite grus i för under mossan gömmer sig bara sten.
Jag, Lisa och Magnus P med 2 söner jobbade lite i förmiddags med att komplettera skyltar som har en förmåga att försvinna eller stolpar som hamnar ca 10-20 meter från spåret i skogen. Mycket märkligt. 

Rekordförsök är väldigt viktiga. Om man bortser ifrån friidrott så är det mycket som måste stämma för ett rekordförsök. Lufttryck, testosteronnivåer, luftfuktighet, timing, solsken, laktatnivåer, känsla och en hel del andra saker. I friidrott verkar man alltid försöka sätta rekord. I terränglöpning är det dock mera komplext.  Hur ska jag formulera mig...?? från just denna stund är det nu fullt fokus på rekordkrossning imorgon istället. Jag äter frukost, lägger benen i viloläge nån timme innan markaspåret 5 km ska glöda under mina fötter.

Nu ska vi titta på den animerade filmen UP. För att ladda maximalt ska det inmundigas chips & popcorn.

Du har säkert redan förstått att jag brände mig idag...

Imorgonkväll tänkte jag prova det första passet av vinterns hemliga kompeteringsträning till cykel.. Mer info om det senare.

Fredagsklassiker: snigel

Har nu isolerat mig i plugg/cykelrummet. Det kommer nog att fortsätta benämnas som skogsrummet då det hade en skogstapet när vi flyttade hit. I köket är Sara och hennes gamla klasskamrat Niklas och fixar efterrätt. Vi har nämligen avnjutit en i mina ögon nästa klassisk fredagsrätt. Pepparbiff. Nä inte hemmagjord utan klar från ica`s kyldisk. Till det gjorde vi (jag för en gångs skull) rotgrönsaker i ugn och en liten enkel sallad. Mums. Enkelt och gott.

På Ica maxi här i stan har jag köpt mina två DVD-boxar med Family Guy så jag brukar slänga ett öga där i cd/DVD-hörnan. Idag föll de på BanditRock 2 som fick följa med hem. Tack vare den radiokanalen och deras skivor så upptäcker jag nya skitbra band. Ska börja lyssna mer på dom i framtiden tror jag.

Eftersom jag på fredagarna brukar ta vägen via centrum hem eftersom jag slutar redan kl. 13:15 så gjorde jag så även idag. På Arken Zoo stod jag som vanligt och funderade på vad jag skulle kunna glädja Östergren med. Det blev 2 växter och en snigel. En slags vattenlevande variant som tydligen åt alger rätt bra. Jag släppte ut Öste på golvet när jag möblerade växterna och lät snigel få slemma in sig i nya baljan. Det tog Öste ca 5 minuter att upptäcka den nya innneboenden och sen bara 10 sekunder att svälja den. Så länge varade den glädjen. Växteran då? Jo det är kvar men 1/3 av dom flyter omkring. Jäkla urtidsdjur.

Imorgon är vi några stycken som tänkte jobba med Markaspåret. Lägga ut lite brädor/SJ-pallar mm över någe surhål och förbättra skyltningen oxå. En o annan omdragning av banan kan det bli oxå. Vill du hjälpa till så dyk upp vid Ljungstugan vid kl.10. Fika erbjuds efteråt.
Sen ska jag krossa jobbarkompismats tid på 5km är det tänkt :-) Hörde med han idag om vad han hade haft. 19:54 sa han innan jag började psyka han... Hoppas jag kan fortsätta kaxa på måndag.

Hej o trevlig helg

sommarminnen

Kollade igenom bilderna från fjällmaran och mina ansiktsuttryck är ganska roliga efter målgången. Jag var verkligen sliten då. Hittade en bild där jobbarkompismats nyligen har gått i mål, ca 40 min efter mig, och jag sitter brevid honom men jag kommer inte ihåg vad jag pratar om. Det ser dock ut som jag skäller på honom typ" va fan höll du på med? Spring fortare för f-n"
På lördag ska jag försöka slå ett av hans rekord förresten på 5 km.

Tungt men gott

Ja vart ska man börja. Hela sommaren upprepar sig för mitt hjärta sara. Nu trodde jag verkligen att hon kommit igång med träningen på ett klokt sätt. Jag har varit med och bromsat henne ordentligt de senaste veckorna så ingen ska anklaga henne för att rusat igång heller. Nä hon har dock varit frustrerad över att inte få gasa på träningarna men vad händer? Jo hon har nu blivit sjuk igen! Hon är inte värd det. Hon vill verkligen kunna cykla på samma nivå, eller högre än 2008.
På saras blogg hittar du förresten bilder från vår nytapeserade lägenheten.
Klicka här.

Idag körde jag och Lisa i ljungstugan. Hon körde ett fystest i Falun i augusti och då var hennes passion för cykel alldeles nykläckt. Jag vet att man inte ska jämnföra två olika testcyklar och att det finns bra o dåliga dagar men ändå... Under det testet var hennes tröskelwatt 200 watt. En bra siffra för en tjej som inte cyklat särskilt länge. Idag testade hon 5 minuters på lågkadens på watten 200, 220, 240 och var aldrig över 160 i puls. Starkt!
Jag körde inte wattbaserat då jag trampade på en spinninghoj men tanken var det samma. Tungt motstånd och låg kadens. Gick väldigt bra och det känns bra på torsdagarna för det krockar liksom med orienterarnas träning så det finns alltid nån som har fixat kaffe när man är klar. Toppen.
När jag äntligen kom hem så kändes de 2,5 trapporna lite extra gott i benen. Var ett tag sedan den känslan fanns där. Gött!

Imorgon är det fredag :-) Tjoflöjt

Bergochdalbana

Ja du Milla och ni andra. Det lilla solsken jag lever med i detta nytapeserade hem lider då inte av några pms-svängningar i sitt humör. Nej dom får väl jag ta på mig.

I Irak torterar de fångar genom att tvinga dem äta fläskkött, dricka sprit och ha utomäktenskapligt sex.
I Sverige kallar vi det julbord med jobbet.


Gårdagskvällen såg ungefär ut så här:
Ett bra pass på watthojen. För att nästan citera Gunnar Töjren efter kringelloppet då han låg på hjul efter Emmy Telberg "och kände kraften (testosteronet) komma tillbaka".. Igår satt både Sara och Lisa och svettades i spinningrummet och jag pressade ur mig ca 15 watt mer än de tidigare inomhuspassen denna höst. Märkligt det där.
Efter det så kom vi hem och jag ville mest lägga mig i soffan o slöa men då hantverkarna lämnat vissa dammrester efter sig (milt sagt) blev det att gå en sväng med golvmoppen och sätta upp lampor. Jävulska lampor. Är man bara 170 cm lång blir det drygt att stå med en krånglande j--la lampa och när man till slut får upp den så lyser den inte. Den 158 cm långa sambon hjälpte till under tiden genom att hälla upp en kopp kaffe. Lampan fick alltså tas ned och elektrikerjobb av den enklare sorten gjjordes sen kom lampan upp snabbare än kvickt.
Sen var det gonatt kände jag. Att stanna uppe och göra de tusen sakerna som jag kände behövdes göra var inte aktuellt. 

Idag däremot :-)
Jobbet har flytit på bra. Joggade med jobbarkompismats och DalkulleLisa. En mörkersväng på ca 50 minuter och det blev grusvägar och breda skogsvägar i det svaga ljuset från jobbarkompismats lilla pannlampa. Tur ingen var mörkrädd...

Sen åter till den snygga lägenheten (som du kan få inspektera den 28e november. (Kvällstid)) där jag känner att jag trivs bättre o bättre. Tänk vad det spelar in på en alltså.
Fick äntligen lite bilder från vertex Fjällmara idag som jag och jobbarkompismats sprang i början av augusti.
starten skall gå.Jag ses rätt bra i fältet. Toppen i bakgrunden är första kontrollpunkten, 11km.
Åh vad härligt och skönt det kan vara att ta sig 43 km till fots. Se så jag fortsätter att njuta ca en minut efter målgången.

Jag SKA stå på startlinjen nästa år.

åter trötthet.

lacka ur på lägenheten igår kväll. Kombinationen av träningströtthet, stress och en lya som känns som den aldrig blir klar gjorde att jag surt och tvärt la mig kl 21. Nu bloggar ja på frukostrasten på jobbet me mobilen. För det var en sak som ja ej han med igår. Hej.

Dagen efter premiären


Som bilden visar så älskar jag cykelcross. Jag springer och skrattar där i den djupa sanden.

Som vanligt när det gäller mig och cykeltävlingar så sprängde jag mig på första varvet. Det kändes ju så bra. Höll min 4e plats ett varv sen sjönk jag till 9e ganska snabbt. Där låg jag tills de ringde i klockan för sista varvet då jag gasade det som fanns kvar i benen och det räckte för jag skulle gå ikapp, och förbi mannen framför mig.

Banan var fin. Kanske inte 100% cykelcross då avsaknaden av 180 graders svängar och inte en enda trappa men ändå fin. Sen har dom ju en jäkla massa sand istället. Kul att bomba ca 300 meter på en hård sandstrand för att sen vika höger upp över en sanddyn där bilden ovan är tagen.
Jag hade ju fått låna Martintrampars pendlarhoj och den passade mig jäkligt bra. En lite speciell framväxel som lät och krånglade lite men det påverkade inte min prestation igår.
Efter vårt race gick vi runt och var cx-fans! Vi tutade och skramlade till prestigedamernas njutning men vart är alla andra dårar? CX som nog är den publikvänligaste genren. När skall folk fatta det? Samt att när skall folket/publiken förstå att vi cyklister gillar/älskar/uppskattar/behöver bli påhejjade?

Jobbet då
Tråååååkigt! Gillar inte den uppgift jag gör just nu men det är väl det som är omväxling. Hade man kul hela tiden skulle det inte märkas.
Dagens träning
Hade väl först tänkt att vila idag men..Skulle jogga lite för att underhålla löpmusklerna. Joggade iväg 4-5 minuter innan tankarna kom "varför ska jag träna lugnt? Bättre att köra lite lagom hårt" Joggingen blev till snabbjogg och jag körde väl ca 45 minuter och sitter nu nöjd. Eller halvnöjd egentligen.
Blev ju lurad till det här fejsbok. För det första attans vad mail man får. Får ju ett mail om allt som händer och sker :-( Sen tar det tid oxå. Kände ju stress innan om att hinna blogga och nu det oxå. Nåja..Nu är man en i mängden.

Hej på ett tag

Fest & tävling i kombination


Man får anstränga sig för att skapa lördagsmys. Tortilla, rödvin, hushållspapper som servetter, spacklade väggar, papper på golvet och en sopsäck i hörnet. Vi har det mysigt i vår trea.

Skall direkt efter detta iväg på avslutningsfest med sportklungan.se för att snacka cykel 2009 och förmodligen 2010 oxå. Blir inte så häftigt festande för min del då jag imorgon skall göra ett gästspel i Lidköping för att "testa" på cykelcross. Ska få låna Martins pendalrcross. Tokigt för stor men dock en cykelcross. Har inte tränat på fyra dagar nu så det ska bli intressant hur man står sig i getingboet H30.

Idag har jag, Magnus P (med 2 söner) och Marie J jobbat på ett specifikt ställe längs Markasppåret. Första surhålet efter ca 300 meter körning. Vi la i dränering och gjorde en liten bro då detta stråk ingår i en kortare bana för barn/ungdomar oxå. Det blev bra...
 Lite suddig men notera doseringen på bron då den svänger lite. Fullt ös i sommar alltså. Ska Bergkvist putsa sin rekordtid lite kanske? Han kör de 6,4 km på under 18 min om jag minns rätt.
Sen kom det mindre roliga. Jag hade satt fast mig ordentligt med firmabilen och trots bra draghjälp av en 4hjulsdriven Audi så satt den fast. fick hämta Lundbergarn på firman och dra loss den.
 De små dragvilliga kunde inte snacka loss bilen..

Nu skall jag få mental pepp med en massa skrockande hos sportklungan. Hej


T2-replik

Oj shit vilken halvlångsökt rubrik...

Ja idag är den den gamle Ola som skriver igen. Glöm allt från igår. Ola var aldrig deprimerad. Att gråta är inget män gör. Nä som jag uttalade i omklädningsrummet imorse på jobbet " Jo jag är frisk, ja e ung, ja e stark o jag har stor k-k." Jobbarkompismats garvade men efter att jag idag har sett hans kalsonger så garvade jag tillbaka. Gosse de var fula. Undra om detta kalsongskrivande har ökat min läsarskara för i förrgår var det nästan rekordbesökare här.
Dock uppskattas inte av hela lägenheten här hemma så jag får se om man får lägga upp sig någe mera :-)

Efter bloggandet igår kom de hatade feberfrossningarna. Jag skakar och fryser någe fruktansvärt. Låg under dubbla täcken med kläder på och skakade. Böt tre stycken t-shirtar till kl 23:00 sen minns jag inge mer förrens väckarklockan ringde 05:00. Pigg, utvilad och kände mig kärnfrisk. Ingen optimal dag att jobba utomhus i men sitta hemma och vara pigg med hantverkare i lägenheten? Nej tack.


Här står Patrik & Magnus och har delat firmans traktor. Fasiken de är duktiga med motorer. Magnus (han med flinten) är lite som jesus när det gäller alla slags maskiner. Har man haft en krånglande maskin en hel dag så tittar han på den (ordagrant) klämmer lite på nån slang, drar åt en skruv sen går den klockrent. Det jobbiga är då när han alltid ska få ur sig en kommentar för att förlöjliga en.
 Fick för första gången idag se en lamellskiva. När du slirar på kopplingen så är det just lamellen som blir varm av friktion.

Igår skulle sara vara så söt och baka hallongrottor. Under tiden kom hon och lade sig brevid mig på sängen. Helt plötsligt slänger hon sig upp och skriker "hallongrottor!" Resultatet??
För större brända kakor. Klicka på bilden.

Efter era reaktioner samt lite prat med kärleken här hemma om det här med nedstämdheten så är den väl förstås olika hos oss alla men igår kände jag lite så här likgiltig. Ingenting var särskilt roligt. Kändes som det mesta kvittade. Att t.ex. försöka stampa till en kantsten för att sänka den gjorde ont i hela kroppen och då blev det inte heller kul. Man tänkte och rörde sig i slowmotion och det var inte kul.
Tankarna igår rörde sig oxå om att jag inte borde göra så jäkla mycket hela tiden. Jag har blivit bättre på att ta promenader, slöa i soffan, våga vila nån timme här o där och stort tack till Sara som faktiskt lyckas få mig att ibland stoppa mig för en kram då o då. Har väl aldrig unnat mig själv de där micropauserna. Eftersom jag knappt klassade mig själv som sjuk igår (utan bara klen) så kanske det var ett sätt för kroppen att säga "tagga ner". Det har alltid varit att det ska  presteras i min hjärna. Tävling, jobb, träning. Håller på att bli bättre på det men som tävlingsmänniska är det ju svårt att inte tänka så.

Nåja..Nu skall jag utforska facebook. Jag sa utforska. Det betyder inte att jag skall starta nåt...

Kram på er och vissa av er..Tack för ni finns.

jävla mellanläge

Det började igår kväll. Kändes ju inge bra på träningen och ja trodde bara det var muskelärt ja var seg men från första stund idag har kroppen varit seg o öm. Huvudvärk och nedstämd. Fick ett sms av en tjejkompis som kände igen sig och skrev att hon gråtit sig till sömns för ett tag sen. Utan anledning. Känner mig oxå mer ledsen idag. Konstigt. Gick hem tidigare från jobbet och har sovit ca 3 h. Ligger nu på sängen och lyssnar på hur sara bakas hallongrotter. Ja har det inte på illa iaf. Hek

Kalsong Nr.3 i en enda röra

Det började innan cykelcrossen i Kumla, sen var det en vecka inför flytten. När flytten var över tog det ca en vecka innan jag igår sa till en arbetskamrat " Jo nu börjar det kännas bra att komma hem. Har liksom bott in mig lite nu"
Idag när man kom hem såg det ut så här.

Golv som inte är kiss-säkra men det är ju faktiskt soffan. Och bordet. Och TV:n.. Lite deprimerande att behöva stöka till igen när allt nästan var på plats. Men rackarns vad fint vi kommer att få :-)

dagens träning
Åkte direkt till klubblokalen efter jobbet. Wattcykeln och stereon hade längtat efter mig men mina ben hade inte samma längtan. De har nog nån slags dödslängtan för de funkar som på en halvdöd människa. Illa.
Körde 4 st kompletta 5 minuters, försökte köra 6 st men två avbröts. Ville inte, kunde inte hålla watten uppe så  jag la ner. Körde några igångdrag istället. Från stillastående till tokkörning. Åt en risifrutti och snackade snöskottning med en gammal gubbe som var kvällsvärd i stugan.
 Lite misspepp åkte jag hemåt men snackade med en bra gotlänning i telefon under tiden och då blir man glad. Skall hjälpa honom på svenska cykeldagarna som går av stapeln om några veckor. Typ helgen innan den stora inflyttningsfesten ni vet :-) Jag har sms:at med två personer om just den idag. De ena skrev "...då ska du få kalsonger" Den andra skrev "Jag undrar vilka kalsonger du skall ha på dig?" När man talar om trollen...
Dagens kalsong
Besökarantalet sjunker men jag har ju bara en slags kalsong kvar att visa. Skrev ju om den fladdriga boxern men när jag letar igen mina lådor så visar det sig att jag måste ha slängt dom. Förstår ju det valet för de är opraktiska. Hittade dessa snygga, men lite onödigt utformde filsingarna (är det nån som fortfarande säger så? filsing.. Heter inte nån det på Happy? J.Filsing??)
 tittar man noga så ser man att Östergren spanar in min rumpa. Varför de dubbla knapparna? Som spontankissande gubbe hinner man ändå inte fipppla med dom när man måste gå. Blir det dax så är det bara att släppa det man håller på med, ta fram sockerbit och pincett, försöka spela falsk och locka fram den, ta ett snabbt men ändå försiktigt grepp med fingertopparn, hålla ut i maxlängd så det inte blir kiss-stänk.

Bubblar bara en massa skit nu.. Skall möta kärleken i dörren nu.
Hej hej


Fysiskt trött och kalsong Nr.2

Milla du kan inte den kalsongdjungel som råder. Det här är en gubbkalsong!

Sliten så resåret tittar fram. Helt osexiga. November-gråa.

Dagens & gårdagens träning
Ja igår joggades det. Inte för att vare sig huvut eller benen ville men man hade ju lovat. Vi körde i 1h 25 minuter så uppskattningsvis 15-16 km. Kändes faktiskt rätt bra. Vi lyckades ju hålla ned tempot för en gångs skull.

Idag har jag varit TRÖTT!! Inte så farligt psykiskt men gosse jag har varit slapp. (tur det då man hade de ruttna gubbkalsingarna på) Helgens löpning/jogging satt kvar ordentligt men kunde man vila för det? Nej nu är jag nyligen hemkommen från gymet men benen fick iaf vila. Biceps, mage, rygg. Ja hela bålen faktiskt.

Vi har ju blivit lovade att få det nytapeserat här i nya lyan dock var det osäkert om det skulle hinnas med före nyår. Därför blev jag mäkta förvånad när det imorse ringde och målaren stod utanför lägenheten och ville in och börja jobba. Så direkt efter denna blogg skall jag börja dra ihop möbler till mitten av alla rum så de imorgonbitti kan starta sitt arbete. De skall väl börja strax efter kl. 07:00 och sara var snabb och undra om de skulle måla i bar överkropp. Undra vad hon har för planer..

Så här såg det ut för en vecka sen.
PGA Martin J`s lilla tur med skyliften så fick vi (jag) ta upp en hel del plattor som jag blev klar med idag. Spåren i gräsmattan är igentryckta och överdressade med jord så nu är det bara att vänta in han nästa hyss.

Nähe....Jobbe 

Mustasch och Kalsong Nr 1

Igår var det konsert med en kort utgång efteråt.
Gruppen Mustasch har jag nog sett tre gånger nu och detta var inte deras bästa show tycker jag. Visst, deras frontfigur Ralf Gyllenhammar(son till P-G) har karaktär. Han kan snacka, spexa och sjunga men igår räckte det inte till något toppenbetyg.
Vi gick till förfest hos Mixmegapol vilket kanske var bra. Inte för att den var särskilt bra men de visste att Mustasch skulle börja lira redan 21:30. Jag hade nog gått dit senare...
Återupptäckte igår vilken jobbig jäkel jag måste vara i publikhavet. Om nån tränger och har sig och vill ha min plats så får dom jobba. Envis är jag oxå. Mer än de flesta. Ibland blir själva knuffandet en större grej än själva spelningen för mig. Knuffa för att hålla sin plats eller förbättra den.

Filmade lite mera igår än under Deathstars tidigare i veckan. Notera hur jag under filmens gång rör mig från bakre raderna till fronten för att sedan avsluta konserten långt bak igen.


Inte världens bästa ljud men kom igen, det är ju en mobil.

 Då var det premiär! Tajta, ganska dyra Frank Q

Enligt Ormen så är det bara tajta boxershorts som gäller. Det finns inget annat enligt honom. Om han inte skärper sig så visar jag att det finns string även för män.
Jag äger tre sorters kalsonger. Y-front, tajt boxer, fladdrig boxer. Att jobba i eller möjligen träna i är nog Y-front bäst tycker jag. Tajta boxer är ju sköna så det är mera vardagsklädsel (oftast har jag någe mer över) men fladdriga boxer?? När ska man ha dom? Förstår inte att jag äger några stycken för de krånglar bara under jeansen när man tar på sig och så håller de inte trädgårsslangen på plats heller.

Nähe...Undra om jag skall gå och väcka de andra två trötta ungdomarna? Nu lät det som de sov ihop va? ICKE!

Får se hur det går att springa distans med jobbarkompismats i eftermiddag då jag ådrog mig en blåsa på hälsenan i de nya skorna igår. Hoppas jag har nån gammal compeed hemma.

Hej hopp