Stöd rosa bandet! fika på sta

MMS

Stöd rosa bandet! fika på stan och beundrade denna banderoll på krämaren.till den här kojan rövade jag

MMS


till den här kojan rövade jag iväg sara i helgen. Jag var tydligen eldvakt o frös hela natten långt där ute i urskogen.


första testet. Bild på min and

MMS

första testet. Bild på min andra ögonsten, min gamla båge.


Kärleksmums

Såg nyss att Holler vart inne och kommenterat. Kul med lite kändisar på mitt lilla lilla kryp in. Och du Monica... Jag vet att media kan formulera sig dumt eller välja vad i ett uttalande de tar med. Du är en duktig cyklist men i artikeln tyckte jag kommentaren var så där.

Fick höra igår att jag skriver så mycket om träning och skit. Den som sa det ville ju bara läsa smaskigt skvaller. Ska försöka bjuda på både och även i framtiden. Bilder hoppas jag oxå blir mer och mer frekvent då jag alldeles straxt ska fixa mobilblogg.
Pratade med en politiker på kommunalnivå häromdagen. Ha frågade "Hur går det med tanten din?" Ja hon är väl lite ung för att bli kallad tant svarade jag. Hon är ju 18 år. "ouh shit alltså, jag måste skaffa mig en sån" sa han då. EN SÅN?? Känsligt uttalande när han väl når regeringen ska jag avslöja honom :-)
Ett annat uttalande fick jag av en annan kompis då vi pratade skvaller om kärlekslivet. Jag sa att Tina inte blivit dumpad för någon yngre utan att jag helt enkelt utvecklat starkare känslor för någon annan. " -Ja det är ju sånt som händer. Det finns ju många saker som är yngre än Tina. Rom t.ex" Sa han. (Tina, ska du slå nån så är det Dennis :-))

Vi hade spons på 3 sorters fikabröd på cykelcrosstävlingen. Mazariner, kanelbullar och kärleksmums. Vem fan kom på det sistnämda namnet??
Angående cykelcrossen så har vi ett frivilligt uppföljningsmöte efter tävlingen på måndag 19:00 i klubblokalen.

Träning & skit
Provat 3 minuters några gånger nu på testcykel. Svårt o jobbigt. Roligare blir dock att köra intervaller med löpning istället. Körde senast igårkväll med 4 andra 1-minuters intervaller och trots att vi är på helt olika konditionsnivåer så funkade det riktigt bra då man vände och mötte den sista personen efter avslutad intervall.
Till helgen nu är det tävling både lördag och söndag i cykelcross i Falun/Borlänge. Jag har ju ingen cykelcross utan får köra "nybörjarklassen" där mtb är helt okej. Jag hoppas på att jag inte har nybörjarben och att det finns fler i min sits som kör mtb och bjuder upp till hårt motstånd.
Nu rycker snart datorägaren laptopen ur händerna på mig så hej på ett tag.

JAG vill vara discjockey!

När man ringer till mig får man musik i öronen. Ja iaf innan jag svarar. Vissa (henrik Öijer) blir glad över att få höra Måns Zelmerlövs Cara mio så jag dröjer ofta lite innan jag svara när han ringer, medans denna vecka har två stycken klagat på den låten innan de ens har presenterats sig när jag svarat. En av de två var Anders Adamsson som ringde mig i Onsdags. Han ville nog ha med mig som RIKTIG expertkommentator i Euorsports sändningar kan jag tro. Just denna Anders tog ett felaktigt iniativ på Kumlacrossen då JAG var tävlingsledare. Jag ville ju ha lite hårdrockskänsla där så jag hade laddat upp med lite hårdrocksskivor som kunde låta ut i högtalarna men två gånger ville jag spela Volbeat och två gånger byttes skivan ut efter bara nån låt. Det var Anders som hade gjort det fick jag reda på. Fy faaan...

En lustig sak hände i Grythyttan i veckan då jag satte kantstöd. Jag skulle stampa till den stenen jag just hade lagt ned i betongmjölet och då flög stålhättan iväg ca 20 cm och landade i mjölet. Martin hade just plockat fram sin nya systemkamera så bilder kommer på det.
En annan ny pryl är min nya mobil med 5 megapixelkamera och riktigt bra blixt så när jag snart kan börja mobilblogga så kommer mera bilder.

Prövade en kortare intervall av 4x4 idag på testcykel för första gången. Tog ju en spontan middag i Tisdags kväll med Patrik P och snackade cykeltävlingar och träningssätt. Det blev lite varianter på 3x3 men på testcykel kör man ju förslagsvis efter watt och första gången kan det vara lite svårt att veta hur mycket man fixar. Nu vet jag lite bättre. Sen efter det var det ju arbetsdag i Ljungstugan men som vanligt lös alla cyklister med sin frånvaro. Blev ett jäkligt bra resultat i den vänstra kontainern för er som har sett den förut. Även de där betongminorna flyttades omkring. Om ni hör nån som saknar sin cykelramp så har den äntligen gått upp i rök.

Nu ska jag lura ut Sara i skogen över natten. Det är sant. Ingen el, inge vatten och mycket mörker. Bloggar mer efter detta äventyr.
Woahaha 

Ironman. Eller kvinna.

Proviva vet många vad det är. Proviva Active är en produkt som de gör reklam för att man skall intaga efter träning. Nu finns det en ny variant som jag köpte idag. Proviva Female. Jag tyckte det var ett bättre alternativ för mig som konditionsidrottar då den förutom Lactobacillus plantarum 299v så är det tillsatt järn och vitamin c. Toppen då det inte alltid är så kul att äta messmör, persilja och blodpudding.

Jobbat ute i regnet i Grythyttan idag utanför Hälsans hus där Spa & hälso-programmet har sin utbildning. Det var extra knäckande att stå där och gräva i den hårda skiffermarken då de praktiserade sin massageutbildning där inne i värmen.

Hej hopp, takdropp

Hade sex på mtb-passet!

Jag härmar ett antal andra bloggare och använder sex i rubriken. Det lockar nog till sig läsare då vi är riktiga djur, vi människor.

Max Payne!
Ett spel, ett namn, och nu även en film med Mark Wahlberg, ludacris och Nelly Furtado. De två sistnämda kände jag inte igen i filmen men såg deras namn i rollistan. Om man inte har spelat spelet eller bara såg den första timmen av filmen så håller jag med Metro-recensionen och kalkonstämplar den. Den sista halvtimmen lossnar det dock mycket och den klarar OK nivån. Har man sen suttit flera timmar med spelet så diggar man nog hela filmen med bildvinklar, flashbacks, skjutscenerna och musiken.

Ramlade ur sängen härom natten. Kan inte minnas när det hände sist om jag ens har gjort det nån gång överhuvudtaget. Det som gör det lite annorlunda är att jag tror jag blev knuffad. Ja då min nattliga kamrat "såg" det och skrattade ordentligt åt det. Vem fan ser en sån grej typ 01-03 på natten?? Då sover man ju. Jag såg uppenbarligen väldigt rolig ut då jag i form av bokstaven V famlade efter något men fick bara tag i täcken och det dämpade fallet ca 2% och yrvaket undrade jag vad som hade hänt.
Hämden är ljuv.

Igår var det träningsfritt och det stod trädgårdsarbete på schemat även fast det var helgdag. Det var hemma hos en gammal segrare i svenska xc-cupen i H30. Länge sen då han nu tävlar i....Hmmm måste vara typ H 75??? :-) Vi sa att vi skulle ses idag för en gemensam tur i Kilsbergen på mtb. Dök han upp??? Nä det fysiska arbetet hade tydligen knäckt han sköra kropp.
Fick sällskap av 3 andra muntergökar, och som den ökända närke-fördomen så gnälldes o klagades det på backar, sega ben och blåst. Och det var INNAN de fick hammarn! Sen skreks det, svarades inte på tilltal men det ordnades upp efter en långfika i Ånnaboda. Efter tre koppar kaffet lade jag i tyngsta växeln och växlade inte ned förrens vid Rosta gärde inne i stan. Lite träning var jag ju tvungen att få då vi snittat 18,7 km/h de första 55 km :-( Undrar om det var pga tristress som jag tvingades ta sex stycken kissepauser under passet?

Ni som har NA!!! Kolla in dagens tidning (söndag) sidan 18 i del 1. Under "inrikes". Vilken fantastisk bild de har till rubriken SDU-möte. Inte ens bildtexten kommenterar den stora hästballe som är mitt i bilden :-)
Har försökt att hitta den på webben men utan resultat hitintills.

Nu i veckan väntas jobb i Grythyttan hela veckan och två nätter skall jag o Martin bo kvar där och samla övertid. Hoppas jag inte ramlar/blir knuffad ur sängen där. Det är nämligen våningssängar.

Hej på ett tag.


Kan ej stava rätt

Oj vilken vecka. Den kan inte ha haft fler dagar än 3-4 stycken för oj vad den har svischat förbi fort.

Jag tänker fortfarande rätt mycket på cykelcross. På ett positivt sätt. Längtar till 2009 då vi förhoppningsvis gör om det fast lite bättre. Har pratat med de parkansvariga i Kumla och parken hade oväntat lite markskador trots att det var blöta gräsytor som vi körde på. De motsäger verkligen inte att vi kommer tillbaka nästa år.
 Missar tävlingarna nu i helgen då jag idag jobbat lite med motorsåg (jippie) och tänker imorgon ta en sån där underbar höst-tur på mtb:n. Nästa cx-tävling (fast är det det om man tävlar på mtb??) blir Falun/Borlänge.

Joggade på vanligt sett i onsdags och på ett lite ovanligt igår. Provade nämligen att jogga med stavar igår och det var lite knepigt att hitta rätt teknik för att få in en bra armpendling och dessutom träning för armarna. Detta  går nog mycket bättre om man har en lång, ganska brant backe att köra i men igår var det på platten. tekniken var att bara skjuta kroppen uppåt med vaderna och låta armarna fixa farten framåt. Det var absolut inte den sista gången då jag måste börja rikta in träningen mot vasaloppet 2009.
Igårkväll fick jag spö i biljard oxå. Kul och avslappnade sport det där. Önskar bara att Örebro hade ett likande ställe som jag sett i både Norrköping och på söder i Stockholm. Ett mysigt inrett ställe med flera biljardbord och dessutom ölrättigheter. Videobiljarden i stan är inte särskilt mysig.
Ikväll skall jag bli bjuden på Max Payne :-) Läste ni recensionen i Metro om den igår? Den fick en "plupp" av 5 möjliga och fick stämpeln B-rulle. Ökade inte på mina förväntningar direkt.
Ni får läsa min recension istället när den nu kommer.

hej hopp

Hellström, Ola Hellström, Ola Hellström, Ola Hellström, Ola Hellström, Ola Hells...


DETTA är cykelcross!

Ja vart skall jag börja? Fick en fråga igår som löd:" Har du redan laddat om batterierna?" Om det betyder att jag äter regelbundet och sover okej så är svaret JA. Är det om jag slutat tänka på cykelcrosstävlingen? NEJ! Blickar redan fram emot 2009 för det finns små saker att förbättra trots att alla bara öser fina kommentarer över vårt arrangemang i söndags.
 Två fina vyer över banan.
Idag var jag vid Kumla badet och hämtade hem de sista sakerna och jag blev glatt överraskad hur fina alla de "känslig" gräsytorna hade klarat sig. Jag hoppas att det skall underlätta för oss att vara på samma ställa nästa år. Kumla kommun var riktigt snälla i år och vi är oerhört tacksamma för all hjälp. Utan deras öppna famn hade detta knappt blivit av.

En ny upplevelse i söndags var oxå medias intresse av cykel. Jo det finns! Jag blev uppringd av Sportreporter på NA, Radiosporten, Dala-Demokraten, lokalreporter på NA. Alla på samma dag. En annan sak var att NA rapporterade om denna tävling i torsdags, i lördags, igår måndag och även idag. Fantastiskt. Mindre bra var det väl i gårdagens reportage som tog upp ca en tredjedel av en sida, då med tre bilder oxå, var att mitt namn stod 5 gånger i texten. Hade man tagit bort det så hade det väl bara blivit en notis.

Jag är fortfarande väldigt nöjd och glad men tydligen inte återhämtad. Träffade Bergkvist idag, ha sa: Vilka påsar du har under ögonen, fy fan vad du ser ut! Ca 5 sekunder innan hade jag tänkt säga till honom att han själv såg ut för att vara i bra form då han satt där i klubblokalen men NU KAN DU GLÖMMA DET. FETTO! ;-)
Vad händer annars? Inte mkt. Ska jogga imorn efter att ha jobbat i Grythyttan hela dagen. Undra om de serverar glass vid torget än???

Hej så länge

Nu är det över!

Som tävlingsledare för Kumlacrossen ska det nu bli skönt med vila.

Vad tyckte ni?

Ris & ros.

Återkommer med mera när batterierna är laddade.
Ciao

Trendstartare

Har tagit en semesterdag imorgon. Den startar kl.0600 med tvätt, fortsätter 0630 med att hämta speaker vagn, sen skall plastband, stolpar, jox, fix och en o annan pryl hämtas o köras hit o dit. Tänkte jag skulle fixa mtb:n oxå så den blir fin till söndagen.

Fick idag återigen höra att jag var singel. Ja att nån trodde det alltså. Gör det hela ännu mer offentligt nu då.. Ledsen Jennie och alla ni andra sucktande. Inte singel. Har ihop det med en glädjespridare. Mycket roligare än den gången jag var ihop med en dyngspridare ( inte du Tina)
När man ringer till mig dagtid så får man höra Måns Zelmerlöv sjunga Cara mio. 3 samtal idag har direkt efter jag svarat kommenterat det. De två första var typ " fy fan va dålig" eller " ööhh...du är ju dum i huvet...cara mio??". Den tredje (öijer, cupsamordnare för cx-cupen) sjunger med och vill helst inte att jag skall svara.
Angående cx-cupen så tror jag att jag startade en trend förra året genom att visa en del hud med min Björnfällsbild. Nu i år så verkar det som, framförallt cyklisterna i svergies mest framgångsrika lag, gör allt för att bräcka den nivån jag satte. Kul men bara inte det uppfattas oseriöst av media som kikar in på sidan.
Reportern som intervuade mig för den notis som stod i NA idag satt med just den sidan framför sig och hänvisade dessutom till den i slutet av notisen. Det står att jag hoppades på 150-200 anmälda och det är ju sant men idag är jag nöjd o glad om vi passerar 100-strecket.

Jag såg en kort reklamsnutt för en kommande biofilm i måndagskväll och jag reagerade kraftigt. Mycket kraftigt då det väckte stora känslor inom mig. Max Payne har tydligen blivit film. Ni som har spelat spelat lika mycket, eller mer, än mig förstår säkert känslorna. Det fanns/ finns till både playstation och pc vad jag vet. Kanske till fler konsoller men jag satt vid ett PS 2 och lirade i timmar. Gillade riktigt mycket. Ser fram emot filmen som jag alldeles strax ska surfa lite om.

VAD HAR HÄNT MER?  Joggade ca 1 h med Patrik i måndags, socialt och skönt o roligt. Bowlade i tisdags; serie 1, 137 poäng, serie 2, 188poäng!! Japp, KUNG!!
Igår var det jogging/löpning 2x5km med bl.a jobbarkompismats. Tänkte knäcka han på det avslutande varvet men jag knäckte visst mig själv. Gick ut för hårt efter att ha skaffat mig en lucka men ungefär halvvägs så stumnade jag och fick ben som stockar. Var bara att varva ned och invänta den flåsande mats och vi gjorde sällskap resten av vägen. Slutade ändå på 22:13 på 5 km. Nästa gång ska jag inte stummna.

Som sagt är det nu massor inför cx-racet och jag tipsar alla om att komma och hejja ordentligt. Jag lär nog inte blogga förrens det här är över men man vet aldrig var jag snappar upp ett trådlöst nätverk. Hatar ju att få sladd...
Ouf, elskämt. Vad sägs om den doktorn?

www.cxcupen.se

Jag hade nästan glömt den själv. Den där läckra bilden på björnfällen.... Nu förstår jag också det sms som kom igåkväll från cupsammordnaren öijer där det stod just den webplatsen...

Cupen har premiär på lördag i Norberg och sen på söndagen har ju vi i Almby deltävling nummer två i Kumla. Det känns rätt lugnt faktiskt men det blir mycket att fixa på fredag och lördag. Hoppas oxå de plastband jag är lovad dyker upp snart, och att speakervagnen funkar, och att det går lätt att snickra räcken på broarna, att det ploppar in en massa anmälningar för NA kommer att skriva en stänkare på Kumla-delen för att locka ut publik.

Oj shit. Jag borde börja mobilblogga för jag kommer dagligen på saker som jag skulle vilja delge er men nu står det ovanligt still i huvet.
Helgen bravader? Ja just det. var på konsert med tre band som jag egentligen inte gillar men 175 kr för att få uppleva lite hård livemusik kunde jag inte stå emot. Flushed, Path of no return och de mer kända The haunted var det som spelade. Flushed var dåliga och jättetråkiga, Path var som ett gäng Energizer bunnies och det var imponerande att de aldrig slog varandra i huvet med gitarrerna.
The haunted utsrålade (?!?) erfarenhet och självkänsla men med tanke på deras rutin på turnerande så var det väl normalt.

Imorgon väntas det bowling. Japp. Alternativ träning får man väl klassa det som.
Idag är Patrik P uppe i stan med sitt jobb så nu skall jag och han ut på en joggingsväng, Ja vi cyklister kan tydligen inte bara ses över en kopp kaffe med paj som vanligt folk.
Får se när nästa bloggning blir då det rör sig mkt cx i huvet och det trådlösa nätverket är flyttat från kåken. Hur snåla är folk nu för tiden egentligen?

EPO på rea.

Den senast tagna bilden på mig. Min barndomspolare Robban utgjorde nog ca 54% av publiken på svealandsmästerskapen som gick i helgen. Otroligt vad mobilerna idag är snabba då han hann få med mig när jag blixtrade förbi. Fina höstfärger. Rött och blekfet hy.

Som tävlingsledare för den kommande cykelcrosstävlingen i Kumla nästa helg har jag haft det stressigt. Inte fysiskt utan mer mentalt. Men igårkväll släppte det lite. När jag tänker efter så är det rätt lugnt just nu och jag hoppas min date med en politiker imorgon i Kumla går bra och att han kan fixa de nycklar jag behöver. Då blir jag ännu lugnare. På lördag skall jag pendla lite mellan stan o Kumla och skall ha hojen med mig så är det nån som vill veta exakt var banan går och vill tjuvträna så hör av er.

Min dopingkontakt hörde av sig häromdagen. Det finns två överblivna EPO-sprutor kvar som jag misstänker får kort datum snart och då brukar väl priset sjunka?? Kan vara det jag behöver nu när jag inte hunnit med att träna så mkt på sistonde.

Sitter nu i min gamla lägenhet och lånar Tinas dator där av chocken med en startbild på bloggen. Någonstans i krokarna gömmer sig hennes nya sambo. En feg liten hårig krabat... (läs hennes blogg)
Jag har jobbat lite vid datorn och en annan sak oxå... mitt serviceboende har inte samma service längre. Min gamla granne flyttade ut i helgen och det var nog Fia. Ja det stod M. Löönga på dörren men Fias internet som jag snålsurfade på är nu puts väck. Skit oxå. Hoppas att den nya grannen är lika villig med sitt nät.

Nu skall det hem och köra den gamla dvd:n "platt mage, stark rygg"

Hade bra allihopa.