vattkoppor och lyckade pass

Här hemma i huset kan det summeras med :vattkoppor på 6åring. Och hon har inte kommit lindrigt undan heller. Jäklar vad hon ser ut :-)
Eftersom det bröt ut på min födelsedag så blev det inte mycket till kalas med släktingar utan jag har fått dra det tunga ansvaret att klämma i mig det fikabröd som köptes hem för släkt-fikat. Nu ikväll åkte sista bitarna av Ambrosiakakan ner. Mums.
 
Själv så mår jag bra och de senaste passen har känts riktigt bra. I förrgår blev det korta backintervaller här i latorp. Tog mig ca 8 minuter att jogga dit och sen var siktet ställt på 10 st intervaller men allt över 5 skulle vara okej för jag har en backe som jag kan plåga mig lite extra i på vägen hem utifall jag skulle känna mig för dålig efter ett pass med endast 5 intervaller :-) (hjärnspöken, intervall-ångest osv)
Men i förrgår så körde jag 10 st utan avbrott eller vilo-fusk. Trots att det är liten höjdskillnad, ca 15 meter, på backen så fick jag ihop ca 190 höjdmeter på 47 minuter och det var bra tryck i benen hela passet.
 
Igår blev det sent innan jag kom ut. Kl var faktiskt 21:08 så det fanns vare sig tid eller motivation för nåt långt och hårt. Nä bara 7,5 km jogg till kontot för idag visste jag att det skulle bli vila och TVÅ vilodagar...Nä ni hör ju vad knäppt det låter :-)
Imorgon blir det nåt tufft pass. Osäker på vad
 
Var ju på Sabaton för knappt en månad sen. Hittade detta klipp från en kortsert som de spelade ca 1 månad innan den jag var på. Helt kasst ljud men shit vilken shov. Spola fram till 3:14 i klippet. Underhållning !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback