mer träning, mer fart

Idag har sara jobbat så dagen startade som sist hon gjorde det. Vi skjutsade in henne för att sedan käka hotellfrulle. Redan innan vi var vid USÖ så tyckte jag det såg så disigt och dimmigt ut i stan. Visade sig att det var storbrand vid Rejmes som hade startat ca 35 min tidigare.
När vi nån timme senare åkte ifrån stan så var det en overkligt stor rökpelare från Örebro.
Bildresultat för brand rejmes
Lite synd att jag inte hade lämnat in firmabilen över helgen :-)
 
Annars så har följande skett idag:
  • stopp i avloppet i tvättstugan
  • Nora har haft ridskola
  • Jag har tvättat fönster på huset utvändigt
  • kört några tvättmaskiner
och så Kvällens träning
När  Sara äntligen kom hem var jag laddad för ett intervallpass. Redan från start så kändes benen lite tunga och sega. Kanske var det från de 4 långa intervallerna i mossen 24 h tidigare. Eller så var de bara ovana att springa asfalt. I fredags blev det ju lite höjdmeter vid storstenshöjden och igår blev det 4 varv i mossen. Men för att behålla lite heder på firman så  vill man ju prestera när gubbracet (lokal 5 km tävling) närmar sig.
Jag trodde jag startade lugnt men första km landade på ca 4:43 och när km 2 gick på 4:16 så tänkte jag att NU lugnar vi ner oss en km innan jag gasar igen för att sen köra varannan fort och varannan långamt.
Blev riktigt nöjd med att de efterföljande snabba km gick under 4-fart och att de "långsamma" låg mellan 4:35 till 4:50. 
Totalsnittet hamnade på 4:24/ km  på dryga 11 km. Nöjd som tusan att den farten faktiskt fanns där i intervallerna. Skall väl klämma in lite 400m-intv oxå nångång.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback