Action run & trappträning

Ja fredag och lördag handlade på många sätt om action run. Jobbade med tävlingen på fredagen med att flytta kravallstaket och dra plastband. Gick riktigt bra och endast en liten del blev saboterat av fyllon på fredags kvällen. När jag slappnade av kl 22 på kvällen kändes det verkligen hur hela kroppen var trött.
Upp kl 06:00 på lördagen och 06:45 joggade jag och Saras halvsyrra iväg och kollade av ca 5 km av banan.
Dagen flöt på med mer avslutande arbete med banan och jag kunde i år vara i god tid som för-löpare. Jag startade ganska exakt 30 min före första startgrupp och det var en bra bedömning av mig.
Jag hälsar på nästan alla funktionärer som vid denna tidpunkt är på plats. Jag frågar dom om de har koll på läget och att det vet vad som skall göras under tävlingsdagen. Den andra anledningen till att jag springer före är förstås att göra en sista check på pilar, skyltar och plastband så att löparna verkligen skall hitta runt samt att de skall slippa krocka med vanliga svenssons (publik)
I början är ju allt lugnt. Jag hinner ju halva banan innan ens första start går men sen tar det inte lång tid innan jag känner mig mer o mer stressad. Särskilt när jag behöver stanna och kompleterings-banda.
Jag undviker vattenhindrena då jag inte behöver kontrollera hindrena samt att jag har mobil på mig och vill inte bli blöt och därmed kall.
När jag har ca 1,5 km kvar på den ca 8 km långa banan så ser jag de första tävlanden och tänker att "hmmm det är ju låångt bakom..." men när jag väl är i mål så tar det 4-5 minuter innan första löpare är där.
 
Dagen efter action run så smärtade min högra vad samt min högra axel. Vaden känner jag inte av längre men min axel protesterar ordentligt i vissa rörelser.
Arrangemanget blev iaf grymt lyckat och vi är nöjda.
 
Här hemma så har de sista två soliga dagarna betytt mycket tid i trädgården.
FÖRE
Ett tråkigt parti av vår trädgård där vi har haft ett gäng lättbetong block staplade som en dålig trapp. Vi har märkt att vi går faktiskt där då och då men det är inte riktigt barnsäkert.
Jag jobbar ju med detta så på nån timme fixade jag/vi till det.
EFTER
 
Utan vårt säkerhetsombud Isabella hade vi säkert slarvat med säkerheten
 
 
Igår blev det lite härlig trail med jobbarkompismats och idag blev det ett spontant 10 km vägpass med Isabella i joggingvagnen. Det rullar på kan man säga
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback