suunto spartan ultra stealth titanium

Ja som rubriken skvallrar om så har jag återigen köpt mig en pulsklocka. Har de senaste åren förbrukat Polar, Timex och suunto med var sina modeller. Har faktiskt aldrig ägt en garmin men jag tycker de verkar ha lyckats bra med den senaste fenixen 5.
Nu tycker jag mer om Polars användarvänliga hemsida/träningsportal än garmins Garminconnect. Nånstans däremellan så hamnar suunto.
Om jag kunde mixa dom så skulle det vara en polar-hemsida med suuntos information på/i.
Nåja.
Några direkta fördelar.
Den sitter skönt på handleden. Jag upplever bandet som liite stretchigare än på den förra suunto ambit 3 peak. Sen är den ruskigt snabb med att hitta pulsband och sateliter när det är dags att starta träningen. De två senaste passen har det tagit 3-5 sekunder vilket är imponerande. Sen är nog känsligheten bättre då den reagerar snabbare vid hastighetsförändringar än min tidigare klocka.
Har som sagt bara blivit två pass med den än så länge men den känns bra.
 
Dagens pass.
Har ju semester så jag gick inte upp förens kl 05:45 idag :-) Tog en kopp kaffe, en bit sockerkaka och stack sedan ut på ett distanspass på osäker längd. Visste att det skulle bli mellan 16 och 20 km och det landade på det sistnämnda. Ganska exakt 20 km med ett snitt på 4:50 / km. Lättast o snabbast gick det första milen för då var det mest svagt utför men när det följdes av ca 2,5 platt så var det ändå riktigt tungt. Hade en otrolig svacka ända fram till km 15 innan det lossnade igen.
Kom hem strax innan kl 8 och då möttes man i hallen av att lilla Isabella skrek " APPI APPI " alltså direktöversatt till PAPPA PAPPA men det fatta ni väl ?
Klockan sa över 60 timmars återhämtning på det passet men det måste väl ändå vara en bugg i klockan va?? Testar väl en sån där vilodag imorgon men på söndag smäller det nog igen :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback