de går bra nu.

Min nöjdhet över Gubbracet i tisdags har självklart förvandlats till nån sorts självkritik om VART och VARFÖR jag släppte Daniels rygg. Fanns det annat som jag kunde ha gjort osv. Men men det är ju sån man är.
 
Dagen efter tävlingen blev det lite hemmastyrka då jag var själv med barnen. Måste försöka hålla kvar det där med styrka. Både för beachen och att hålla mig hel :-)
I torsdags så ville jag få in någon slags kvalitètslöpning men frågan var vad kroppen var mottaglig för 2 dagar efter urblåsningen på 5 km. Valde in i det sista en runda som innehåller grusväg, skogsväg, kort parti asfalt samt en bra bit stig som är sönderriden av hästar.
Jag tänkte att jag kunde gå lite hårdare på 3 partier på denna 12 km slinga. Inte maximalt men typ tempo-hårt. Mellan de tre blocken där jag gasade så blev det typ snabbjogg. Döm av min förvåning när jag klickade av klockan efter 54 min och snittfarten hade varit 4:30/km. Dessutom hade snittpulsen varit helt okej. Jag var ju liksom inte klapptrött utan passet hade skett precis så hårt som jag önskade.
 
Igår
Skulle bara klämma in ett mängdpass och få den mentala uppladdning som jag behövde efter en eftermiddag med barnen. Tog kanske den tråkigaste av alla mina rundor här hemma. Temporundan. 7,5 km grusväg. Dock handlade inte tempot om just...,tempo utan jag skulle ju bara jogga. Även här blev snitt-tempot 4:30/km men inte med mkt ansträngning. Jag verkar ha fått upp farten :-)
 
Nu skall jag träna klokt för nästa race ligger ju runt hörnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback