update

Ja vad händer här då??
Jo sista veckan på föräldraledigheten (ledigheten??) Isabella skolas in och det går bra så idag lämnade jag henne, gick hem o klämde in ett löppass med 10 x 1 min där km-tiderna (som var ointressanta men...) gick oväntat snabbt. Nöjd över det passet.
Imorgon får jag lite mer ensam tid så förmodligen lyckas jag klämma in ett skidpass när hon är på dagis OM inte Nora blir mer förkyld förstås och måste vara hemma. Vi får se helt enkelt.
 
Överlag så har jag lyckats smyga upp träningsdosen på ungefär den nivå jag vill ha den. Vore fint om man kunde hålla sig runt 60 km/vecka men det blir svårt i livspusslet.
Dessutom börjar ju snart jobbet så då får man väl verkligen se hur livspusslet funkar.
 
För många år sedan(ungefär när jag upptäckte Ginger Runner) så snuddade jag även på Sage Canaday (vo2max productions) men gillade han inte då.
Nu den senaste tiden så har jag sett/lyssnat på riktigt många av hans videor och då gick det upp för mig att alla löpare inte följer samma träningsfilosofi (som tur är).
Jag har min erfarenhet från cykelsporten och har läst en del specifik träningslära för det MEN självklart en hel del allmän träningslära oxå. Därför var det sån glädje att få höra på Sage Canaday om att han förespråkar den filosofi som jag hade med mig i bagaget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback