branäs

Hej..Jag vet. Jag har varit frånvarande igen men vet ni vad? Vi har haft en skön vintervecka i Branäs. Nora har åkt slalom, Sara likaså plus snowboard, jag har åkt längdskidor, slalom och sprungit ett pass. Isabella har..Inte gjort nåt av det.
På den sidan av berget vi bodde så verkade det vara lite av ett köldhål. Minus 16 grader var det kallaste vi hade men några dagar var det plus på toppen och på andra sidan berget medans vi hade ständigt med minus.
3 pass längdskidor avverkade jag och alla gångerna åkte jag gondolliften upp till toppen för att sedan åka gröna backar ner till spårcentralen. För att ta mig hem så KUNDE jag väl ha tagit nån knapplift till toppen men jag valde istället att köra skejt upp till toppen för att sedan ta gondolen ner. ASjobbigt att skejta uppför trots att det var grön backe, dvs svag lutning.
Det enda löppass jag gjorde samlade jag höjdmeter. Vad annars ska man göra när man bor precis vid en kulle som är 440 meter högt?? Samlade 500 höjdmeter vilket tog ordentligt på lårmusklerna. Blev faktiskt sjukt trött av det passet.
Vi gillade Branäs som imponerade med sina backar. En rätt stor kulle där ute i ingenstans. Vi åker säkert dit igen.
 
Gårdagens träning
Igår (söndag) kom vi hem lagom för att se herrarnas stafett från Ulricehamn. Jag bara skrek när Halvarsson gjorde det där korta rycket på sitt avslutande varv. Vilket jäkla speed.
Senare på kvällen tänkte jag jogga/springa en sväng här på hemmaplan. Hade tänkt "lite längre" men ändå inget sjukt långt distanspass över 20 km sååå jag planerade en runda som skulle inkludera en lång och seg klättring. Försökte hålla ner farten första 6 km men benen hade "spring i benen" så kanske gick det lite väl snabbt för att kallas distansfart. Vid ca 7 km började backen som tog 7 min. Snittade pulsen på lite över 90% av maxpuls.
Tog det lungt nerför på den isiga grusvägen men lade sen in en fart-sträcka igen.
Totalt: 18, 9 km, 225 höjdmeter, snittfart 4:44/km

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback