sjuk träningsvärk

Hej o trevlig lördagsmorgon på er.
Sambon jobbar, ett barn sover och det andra barnet packar sin väska för att vara hos sin morfar ett dygn. Jag fick dock justera packningen lite nyss då jag tyckte 4 byxor, 5 trosor, 4 tröjor var lite onödigt.
Jag har ju haft min första jobb-vecka sedan i oktober och det har väl gått bra förutom att jag har frusit om fingrarna. Fick faktiskt åka och köpa mig de varmaste vantarna som jag kunde hitta och de underlättade arbetet.
 
Träningen då?
Jo jag har ju varit sjuk men testade att jogga försiktigt i onsdags med joggingvagnen. Detta var ett litet test för att vi skulle ju ha företags-gympa på torsdagen. Kände mig pigg på torsdagen vilket jag tog som ett tecken på att det inte skulle bli nåt bakslag.
Vi startade med tabata-liknande styrkeintervaller. dvs 20 sek arbete 10 sekunder vila. Detta körde vi i ca 30 min för att följa upp med 25 min bålträningen. Kände redan under passet hur detta skulle sätta sig i musklerna. Tog en bar med energi efter passet och bytte skor och tröja. Gick till löpbandet och satte det på maxlutning och en lugn fart så jag trippade fram. Samlade enligt löpbandet 500 höjdmeter på 32 min sen gick jag mot duschen,
 
Så här två dagar efter så har jag sjukt ont i rumpan och axlarna. Riktig sjuk träningsvärk. Men den hindrade mig inte från att jogga 10 km i snöfall igår eller mitt kommande pass idag med Isabella.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback