vattnig mosse

Det regn som fallit senaste veckan har verkligen varit efterfrågat MEN...när jag idag hade tänkt mig att springa i mossen så blev det inga rekordtider kan man säga. Det var blött o tungt men jag trivs i "min" mosse.
Igår var det ett pass med mer inslag av njutning och det sociala. Min syrra Ewa och jobbarkompismats o jag sprang en runda på 12 km i kilsbergen där den första hälften gick uppför ca 340 höjdmeter så att vi kunde slappna av och njuta mer avslappnat av den sista delen.
Och ska jag hålla kvar vid träningen så kan jag ju backa till i lördags då jag skulle klämma ur mig en snabb mil. Har en runda som börjar med ca 4,5 km asfalt för att sedan gå över till grusväg. Den första biten gick bra. Oväntat fort faktiskt då min uppvärmning på 1000meter kändes tung o trög. sen efter ca 6 km så kom jag ut på öppna fält och det blåste faaan! Jag det var som nån drog mig bakåt i tröjan bitvis. Fick slita ont där och milen avverkades på 42:15 vilket är nästan exakt samma tid som på midnattsloppet förra året. Jag tror att jag under ett millopp i dagsläget skulle kunna kapa 30-45 sekunder på detta.
 
För övrigt så började Nora förskoleklass idag. Känns stort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback