Nära-KOM räknas inte

Igår torsdag så sprang jag en runda som innehåller 3 STRAVA-segment som jag själv har gjort mest för att jag skall slippa ta mellantider utan automatiskt kan se resultatet på formen efteråt. Jag har ett STRAVA-konto men jag är lååångt ifrån en strava-användare så at säga. En del verkar vara helt frälsta av det men inte jag. En stor sak som gör mig skeptisk till det är hur en träningsfil kan ändra information när den laddas upp på strava jämfört med den info man fått från t.ex polar eller suunto. Nåja.
Jag var 2a på alla 3 ställena MEN det handlade om sekund-strider på alla 3 ställena vilket gladde mig för känslan var aldrig på topp under passet utan jag kände mig tjock o tung hela passet. Jag fick kämpa o slita vilket även återhämtningstiden på 51 timmar visade.
Naturligt sket jag i det och ville plåga kroppen även idag.
Dagens träning
Lämnade firmabilen i stan och sprang hem från jobbet på Aspholmen. Värmde upp i alldeles för hög fart för att kallas lugn. Efter 3 km ökade jag och jag hade planen på nåt slags mil-tempo hem på banvallen. Första 4 km gick med ca 4:04-fart i snitt vilket var för hårt och gårdagens pass satt verkligen kvar. Jag fick sänka rejält och den sista km hem var det riktigt trötta ben och 4:30-fart såg jag som skamgränsen idag. Totala snittet på 13 km blev ändå 4:18 vilket jag är nöjd med då uppvärmningen och de tunga km på slutet.
 
På den soliga eftermiddagen cyklade jag och barnen och badade i Lanna-gruvan. Vi var INTE ensamma där kan man säga...
Imorgon får man väl se om det blir nån träning men söndagen har iaf en gym-dejt. Jippie!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback