blir snart biff

Jag brukar ganska ofta skämta om att vilodagar är skit. Att dom är livsfarliga osv osv. I måndags satte jag ju 3 KOM och sa då att jag skulle unna mig två st vilodagar men dagen efter så blev det ju gym. Igår onsdag så blev det ännu en dag utan arbete (fast med betalning tjohoo) så då passade jag på att besöka gymet igen. Tog de muskelgrupperna som inte slets sönder dagen innan :-) (seriös gymkille)
Avslutade med att testa SKILLMILL igen
Bildresultat för skillmill
Denna gång la jag in 5-6 st 100 meters intervaller i hög fart. Känslan på denna när man springer fort är faktiskt skönare och mer naturlig än på ett vanligt löpband. Höll ca 18-19 km i timmen i 100 meter och det imponerar väl inte på nån men men.Hade ju gymmat benen innan oxå. Jag skrev för en tid sedan att min SUUNTO-klocka hade sån koll på hur långt jag sprang på löpband. Undrar om det var ren tur den gången för igår diffade det 10 meter på varje 100meter mellan bandet och klockan. 3 km på bandet gav 3,3 km på klockan.
Tänker hålla i detta gymmande lite till för actionrun Norrköping närmar sig och det tänker jag springa. Behöver då stärka upp triceps och axlarna lite. Greppstyrkan för att klättra har jag från jobbet eller naturligt.
 
Blir garanterat vila idag iaf för kvällens uppgifter är: Provköra nyare bil (kanske köpa oxå)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback