Dubbelpass och Högbo Bruk

I fredgas körde jag det första lite hårdare passet sedan operationen. Jag satte Isabella i joggingvagnen och körde en grusvägsrunda på ca 7 km. Första km gick på 4:53 men sedan gick det i stort sett bara snabbare o snabbare. Totalsnitt på 4:29 på den rundan med en knäpptyst unge som somnade halvvägs på rundan. Solen sken. Ben & kropp kändes lätta såå...ni fattar. Ett bra avslut på sjukskrivningen.
 
Senare på eftermiddagen så var det en kompis från Team Nordic Trail som sökte sällskap på pannlampspass...Kunde ju inte säga nej där så det fick bli ett pass till på kvällen. Vi avverkade ca 10 km och ca 220 höjdmeter.
 
Igår lördag så kom svärfar hit som barnvakt och jag och Sara for till Högbo Bruk utanför Sandviken. Överraskningsfest för morsan som fyller 60 idag. Blev en lyckad (men dyr) tillställning och att äta middag efter kl 21:30 är nåt som vi normalt ALDRIG gör men men...det var gott
Lite av dessertbuffèn...Jag tog 3 ggr...
 
Vaknade mätt men ...frukostbuffè är ju alltid gott så...
Jag hann med ett kort löparpass INNAN middagen då jag sprang den svarta MTB-leden Trimtex. Om jag hade cyklat den är jag osäker på att jag faktiskt hade klarat alla svårigheter för det fanns ganska gott om stenpartier på den.
Efter dagens frukostbuffè så gav jag mig på 2 st leder. Mankan och Kemi. Dom summeras bäst på filmen nedanför
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback