livet rullar på

Tänk vad upp och ner det kan vara med den fysiska formen. 
Vi sprang långpass med Team Nordic Trail i lördags. Vädret var kanon och jag fick se ett o annat kärt ansikte. Trots en del avhopp sista dygnet så var det ganska många som ville köra vintertrail.
 
Det blev 22,8 km för mig den dagen men med flera stopp och endast enstaka tillfällen så körde jag på lite hårdare. Var dock inte beredd på att jag skulle vakna upp helt jäkla fräsch i benen på söndagen. Kände inte av passet från lördagen men klokheten sa att det borde väl sitta i kroppen ändå. 
Söndagen passerade med vardagsbestyr och senare på em/kvällen skulle jag jogga lugnt med en bekant men motivationen sa att jag kunde klämma in lite back-intervaller innan. 
 
Sagt o gjort. 239 höjdmeter samlade jag ihop på ca 11,5 km. Eller flertalet av dom blev nog på de 11 korta, branta intervallerna jag klämde av.
 
Måndagen kom och shit vilken måndagskänsla alltså. Trött o seg pga avbruten sömn då Isabella sov oroligt. Benen var mycket tröttare än dagen innan. Nåja...Ett pass med TnT stod ju på kvälls-schemat och ju närmare man kom desto mer motiverad till att köra slut på mig blev jag ju.
Då jag inte höll i passet kunde jag smyga runt och filma lite. Slängde ihop en "reklamfilm"
Idag är det vilodag. Tisdag i skrivande stund. Funderar på att lyfta lite vikter...men får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback