återhämtningstid 114h

Igår blev det en familjekombi. Såg ut ungefär så här: Vi åkte iväg mot en sjö som heter Lillsjön och ligger en bit från Fjugesta. Man viker av strax utanför Kinkhyttan. Där dumpade vi sara klockan 10. For iväg till Sannabadet i Fjugesta där Nora hade simskola mellan 10:45 och 11:15. Sen åkte vi till lekhyttan för lunch och då hade Sara joggat bergslagsleden dit. Efter lunch så bytte jag kläder och hade en längre joggingtur framför mig.
Jag hade med mig extra energi men allt eftersom turen gick märkte jag att jag bara gick på vatten. Tänkte att jag sprang väl inte så fort så den energi jag hade i kroppen skulle räcka men ICKE! Vid ca 23 km kom hammarn som ett brev på posten. Gick en sträcka och åt upp en energibar men har man väl tagit slut så är det svårt att "hämta igen det" så att säga.
Lite skönt att det då var en enkel resa hem på grusvägar. Blev totalt ca 28 km men med dålig känsla.
När jag sedan tankade upp passet på  movescount så märkte jag en sak. På startsidan så ser man vad man tränat de 7 senaste dagarna vilket är smart då kroppen inte jobbar mån-fredag. Kroppen nollar ju inte sig själv bara för att det blir en ny vecka liksom. 
Jag hade de senaste 7 dagarna sprungit 78 km vilket är lite väl mycket för mig och vilket säkert förklarar den sega känslan.
Nu väntar några dagar med vila och korta lugna pass.men eventuellt så väntar ett ultralångt pass nästa vecka.
 
Midsommar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback