The rap race

lite idètorka med bloggandet men jag gör väl som vanligt. Repeterar senaste träningen.
 
Borde kanske slängt in en vilodag efter långpasset i söndags men det gick ju så lugnt att benen kändes grymt bra dagen efter, alltså igår.
Då kom chansen att hänga med några andra snabba gubbar i Örebro AIK som skulle köra 15 km asfalt med en fartökning efter 10 km. 
Jag vill ju bli snabbare på  10 km asfalt så lite farthållning kan ju inte vara fel då så...
Jag dök upp vid klubbstugan igår.
Farten var utlovad till 4:30min/km de första 10 men som vanligt, skulle man kunna säga, så gick det fortare. Vi höll 4:24/km de första 8 km innan det trissades upp lite så på 10 km visade min suunto att jag snittat 4:21/km och både puls och ben sa att det fick räcka. Har ju trots allt tävling imorgon onsdag.
Pulsen under dessa 10 km var helt okej, strax under tröskel ända fram till det började trissas vilket jag tar med mig. Sen måste jag förstå att trots bra känsla i kroppen så borde de 29 km från dagen innan sitta kvar lite så jag är nöjd.
Blir att fortsätta på denna linje med träningen.
 
Innan träningen igår så hade vi en premiärtur med vår inköpta kanot.
Nu var det inte bara jag och Nora utan vi paddlade alla 4. Lilla Isabella var väl lite väl rastlös för att sitta still så det fick bli så att en av oss vuxna paddlade och den andre fick hålla i henne.
Vi åkte till en av alla sjöar i kilsbergen och paddlade runt lite innan vi hittade några bra klippor vid en ö.
Mat, bad och lite upptäckande på ön innan vi paddlade tillbaka.
 
Idag har vi gjort ännu en skogsutflykt alla 45 där vi plockade blåbär och badade. Vill verkligen att mina barn skall gilla naturen utan att det skall kännas konstigt. Nora är lite av en talang att springa i terrängen vilket jag gillar skarpt :-)
 
Nähe..läggdags för imorgon är det race i Västerås. 10 km trail. Hade jag fått välja fritt hade jag nog kört 42 km men vi gör detta till ett gemensamt äventyr Sara & jag. Ungarna lämnar vi hos farmor och sen bor jag och hjärtat på hotell. Artisten promoe (som förutom artist är grym löpare) är nån slags medarrangör till racet som följs av konserter på kvällen. Blir nog najs
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback