Medeltiden är här. Igen

Idag har jag varit  en slagen hjälte. Trodde verkligen på att det skulle gå att klämma in ett intervallpass på fm idag men det var alltså INNAN gårdgaskvällen startade. Vi hade roligt besök som kom hit med mat & vin. Sällskapet rullade iväg strax efter kl 02:00 inatt och med tanke på alla tomglasen så förstår jag att det varit lite extra tungt idag.
Blev alltså vila både igår och idag men det gör inte så mkt. Fick till grymma pass både onsdag och torsdag
 
I onsdags-Gym, på ett gym alltså.
En polare, tillika träningsadept, hörde av sig och undrade om jag ville hänga med på gymet då det ändå stod gym på hans träningsschema. Jag fick ihop logistiken med familjen och fick till en intensiv timme på gymet. Benspark, marklyft, utfall och lite bål skulle man kunna sammanfatta det med.
Morgonen efter var det inte så farligt faktiskt i kroppen men ju mer arbetsdagen gick desto ondare gjorde msuklerna.
 
Torsdags- Mosse 5x ca 7 min
Har ju mitt varv här i den lokala mossen och dagen till ära hade jag sällskap av Ronny. Eller åtminstone på de första varvet som vi i stort sett sprang tillsammans. Jag sa innan vi starta att jag skulle INTE spränga mig på första varvet men självklart blev det de snabbaste varvet.
Rätt stum kämpade jag mig igenom intervall nr två och tog sedan ca 90 sekunders vila jämfört med de 60 jag brukar ta. Såg inte Ronny nån stans i mossen men plockade med mig kameran ut på varv 3 och det var bra gjort för...
 
Jag blev efter intervall nr 3 snabbare o snabbare och den sista intervallen gick bara 18 sekunder långsammare än den första där jag ändå sprängde mig.
 
Nu på eftermiddagen så var hela familjen inne på medeltidsmarknaden vid wadköping. Fullt med fornhistoriska saker som pilbågar, svärd, smycken och symboler från den nordiska mytologin. Nytt för i år var att de hade utökat med tornerspel. De är en mycket bra medeltidsmarknad som vi gillar skarpt.
Klicka på bilderna för större format
skönt att veta att vi har en drak-dödare här hemma utifall det skulle komma nån...
 
Vi köpte lite saker på mässan förstås, nåt vi alltid gör där för det finns så mycket fina hantverk. Hann väl inte mer än att lägga upp en bild på thors hammare på instagram innan kommentaren "ultima Thule" kommer.  Fick oxå kommentarer när Sabaton släppte sitt album Carolus Rex. Hur många diskutioner om invandringspolitik har man inte haft och sen blivit kallad SD och rasist.
Men ni har ju alla rätt. Hela medeltidsmarknaden var full av nazister som drack mjöd ur horn. 
 
suck.
 
Imorgon blir det långpass. Tjohoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback