orolig och irriterad

Historien upprepar sig. Veckan före fjolårets Bergslagen Ultra så blev Nora sjuk och så även i år. Jag har idag varit nojjig och kört med c-vitaminbrus, ColdZyme och Canjang. Men som Sara säger så blir jag ju aldrig sjuk...Peppar peppar.
Joggade en sväng i regnet idag. Mest för att inte bli för slö i benen samt en bra stretch efteråt. Vila imorgon och så lite sprätt-jogg på torsdag. Sån är planen.
Har lagt fram allting på bordet i vardagsrummet. Flaskor, energi, skor och de kläder jag tänker springa i. Har börjat gå in i bubblan ordentligt vilket irriterar Sara och det irriterar mig. Kanske inte helt oväntat när årets stora mål närmar sig. Dock går ju barn nr 2 före allt här i världen vilket jag tar förgivet att ni fattar va?
Men jag vill ju springa på lördag.
 
Vill oxå att ni kära läsare tar er ut längs bergslagsleden och hejjar för det betyder verkligen mycket för oss deltagare. Gör en picknick, hitta nåt fint ställe mellan Digerberget och Ånnaboda på lördag. Starten går kl 9 på morgonen och mina tider från ifjol var:
  • Mogetorp kl 10:18
  • Rusakulan kl 11:17
  • Blankhult kl 11:48
  • Botten vid södra backen, storstenshöjden kl 13:14
  • Mål, Ånnaboda kl 13:33
Målet är förstås att slå fjolårets tid.
 
 
För att bryta av detta snack om löpning så såg jag ganska nyligen en sjuk cool film på fb.
 
Kom då på att det finns många saker jag skulle vilja testa om pengarna och tiden inte var bergränsade. Här är en cool simulator t.ex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback