10x1:19

De fyra senaste veckorna har haft träningsdosen 51 + 31 + 70+ 48km. Nu är detta endast de löpta km så det syns inte om jag körde rullskidor eller körde på sandsäcken. Hursom så ger det ett veckosnitt på 5 mil/ vecka vilket jag tycker är bra och jag tror inte mina knän klarar så mycket mer.
 
Åstadsloppet satt kvar i benen till i tisdags då jag och jobbarkompismats joggade knappa milen på vägar och stigar kring Latorp.
Igår hade jag en tanke på ett tufft rullskidspass men nåt så pas tufft som LIVET kom emellan. Det finns en risk att det blir en tuff anpassning ett tag nu med två små barn här hemma :-)
Rullskidorna kom aldrig till användning för när kl slog 20:00 så var jag så pass psykiskt trött så istället för träning blev det en single malt och TV.
Idag däremot så hade jag bokat med Latorps bästa löpare (det måste det va) Han kör ca 10 mil löpning/ vecka och har gjort milen på 33 och 3 km på 9:15.
De enda pass han och jag kör ihop är backintervaller här i Latorp. Korta intervaller inom löpning kör jag i stort sett aldrig men jag vet ju hur nyttiga de är.
Vi har tidigare kört hårt 8 ggr i stationsbacken med lång vila men målet idag var jämnare fart och 10 ggr. Han fixade det men jag fick ta en något längre vila mellan 5e och 6e intv.
Snabbast tiden för mig var 1:14 och den långsammaste var 1:20 så rätt jämnt.
 
Sitter nu med varma ben och ett lugnt inre. 
Mår bra av träningen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback