löpsug!!

Igår visste jag att det skulle tränas. Kom hem efter jobbet och var så sjukt sugen att ladda pannlampan och ta bilen till storstenshöjden och springa. Antingen med stavar eller bara vanliga backintervaller. Alltså maken till sug efter löpning har jag aldrig varit med om.
Höll mig i skinnet även denna gång och tog skidorna på konstsnöspåret i Ånnaboda. Dryga 50 min i snöyra och igendrivna spår fick räcka. Mosa lite halvhårt så klockan bedömnde det till Tempo & Maxträning. 9 varv på ca 1400 meter blev det. Det gick trögt utför men diagonalandet uppför tyckte jag går bättre o bättre för varje gång. Försöker tänka stooor åkning. Långa tag.
 
Söndagsträning
I söndags åkte det en hel del pulka här hemma. Slog i foten rejält när jag skulle imponera på Sara och Nora genom att åka fort. Hoppade över den doserade kurva jag byggt här hemma och landade nästan i grannens häck.
Den mer seriösa träningsdelen bestod av ett tufft gympass på Friskis. Jäklar vilken chock jag fick av den trängseln som var där. Nyårslöften ni vet.
Körde igenom benen rejält + lite bål och bröst.
 
Imorgon skall jag ringa på expert-hjälp för att kolla vad som eventuellt kan orsaka mitt knäproblem. Jag kommer fortsätta att behöva jobba emot mitt löpsug och åka så mycket skidor det bara går framöver.
 
På skolan blir det långsamt mer o mer att göra vilket är skönt. När det sker övningar i bygg-ladan och nån elev "jobbar" med en och samma gatsten i mer än 15 min brukar jag automatiskt kliva in och arbeta lite...Kliar ju i kroppen när jag ser andra praktisera anläggar-yrket. :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback