go tur på en pinne.

Sara brukar säga" allt blir ju bättre om du gör som din idol"
Första gången förstod jag inte vad hon menade men numera vet jag att hon syftar på Ginger runner. Idag kom det hem ännu en härlig pryl nämligen en selfie-pinne. Kanske inte exakt en sån som GR filmar med för jag vet inte vilken sort han filmar med men min är en GoPro U-turn. Provade att jogga ut till vardagsrummet och tillbaka och det märks skillnad direkt på hur stadigt det blir. Kommer förhoppningsvis att bli några härliga filmer på mina trailpass.
 
Nu tänkte jag dock låta joggingskorna ligga åt sidan för en tid och låta skidorna gå varma. Köpte ju årskort  i Ånnaboda och jag börjar kunna den där 700metersrundan nu. Blev därför lite chockad att de öppnat nästan dubbelt så långt idag.
Egentligen borde kanske det skulle ha passat med en vilodag idag men då ett väderomslag är på ingång så passade jag på att lägga in ett kort o hårt pass idag. Detta var extra passade då det var någon slags av tävling där uppe idag så pulsen stressades upp lite extra när karlslundsåkare passerade då och då och kryssade fram bland oss motionärer.
Jag fick ihop 20 minuter över 91% av maxpuls vilket var syftet.
Igår var det lugnare tempo på åkningen fast med inslag av 5-7 st power-stakningar på ca 20 sekunder.
 
Jag och Sara grälar nästan aldrig men ganska ofta så uppskattas det inte att jag vill träna så mycket. Men vi är båda överens om hur mycket gladare och bättre jag mår efteråt. (måste vara någon slags av ADHD:-))
Efter alla dessa skidpass har vi båda möts leende här hemma. 
Vi trivs trots allt och har det rätt bra :-)
 
Lite sent att önska julklappar kanske. Eller inte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback