alltså fy fan...

Sitter och analyser min egna träning. Joggade i torsdags. Farten var typ 5-fart eller långsammare och pulsen motsvarade den belastningen. Ell lätt och fint pass mest för att samla lite km i veckan. Då blev det 5,77 km med ett snitt på 5:13min/km. Snittpuls på 138 eller ca 76% av maxpuls. Körde sen lite hemmastyrka i ca 10 minuter efteråt. 
Vilade i fredags.
Igår var det lördag och jag och Andreas skulle köra ca 25-30 km i kilsbergen. Det blev dryga 23 km för mig men andreas skarvade på lite så han fick nog sina 25 km.
Känslan direkt från start var att jag hade skitben. Jag slet men det syns varken på pulsen eller att vi höll hög fart. Känslan var precis som om jag vore ordentligt nertränad eller helt enkelt hade en skitdag. Hade aldrig så här riktigt roligt eller njöt så mycket som jag brukar kunna göra.
Blev dock visad Kilsbergens högsta punkt på 298 m.ö.h och det var fina stigar runt i kring där.
Vi sprang även trolldalen. En rundslinga på 2,5 km som jag hade svaga minnen ifrån att den är grymt teknisk. Det var den. Långa partier är icke löpbara pga alla stenar och rötter. Men lite cool miljö ändå att vara i.
 
Nä totalvila nu två dagar sen blir det nog rullskidor på tisdag. För sån här känsla vill jag INTE ha om två veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback