Inte ens straffträning funkade

Googlade lite igår. Google är min läkare   som ni kanske förstått. Borde lugna mig med löpningen. Skriver borde för det är ju en ny tävling till helgen.
Hade ju hyffsat ont i benen igår men huvudet ville ändå straffträna den veka kropp som bröt Munkastigen så fram med rullskidorna. På med hjälm och målet var lite flåsträning på banvallen. Har inte använt rullskidorna sedan i höstas men  hur svårt kan det va?"
Värmde upp, brände iväg en stakintervall med sned sidvind och pulsen letade sig långsamt uppåt. 87-88% var det på slutet och när jag tyckte det gått "lagom" tid så tryckte jag av en mellantid. 5:45 stod det. Tänkte jag kunde vila några minuter sen bränna av minst 3 till. Under vilan lyckades jag fippla till med staven så jag körde på den och vips så hade jag kört sönder trugan. Va faaaaan. Spetsen försvann och att skjuta ifrån med plast mot asfalten gick så där.
Det där med att använda överkroppen sket sig för jag blev ju tvungen att skejta hem i motvinden på skidor gjorde för klassisk åkning.
 Lite träning fick man väl för mellan skuldrorna är det lite ömt idag.
Tvångsvila idag och imorgon.
Går bra nu. Jäkla skitkropp.
# inte bitter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback