om maskar kunde skrika

Bloggar inte så ofta som jag skulle vilja. Verkar vara mycket annat som tar tid. Suck.
 
Tvärnytts reportage om lederna kan ni se här:
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/sparat-var-det-har
 
Nu när det går så här pass långt mellan bloggningarna är det nästan svårt att delge all träning i kronologisk ordning men igår sprang jag ett lite hårdare pass iaf. När jag stod och inväntade satelitsignaler ute på farstun så noterade jag att pulsen var 40 slag/min vilket (äntligen) är ett bra tecken på att man börjar få lite form igen.
Jag joggade lugnt iväg till en slakmota som lokalt går under namnet Gråtarbacken.Jag gasade från botten på den och när den flackade ut hade 3 min gått. Gjorde ett streck i marken just där och joggade utför. Gjorde om proceduren och trodde väl knappast att jag skulle hinna till strecket inom samma tid men tiden i intv nr 2 blev faktiskt 2:55. Nöjd och ett snabbt sjunkade flås och relativt fräscha ben joggade jag ner för en tredje intv. Kände tidigt att benen var stumma så jag fick gräva hyffsat djupt i förrådet men nu kändes det verkligen som om jag skulle få en tid en bit över 3 min men ännu mer förvånad stannade klockan på 2:53 denna gång.
Jäkligt nöjd joggade jag hemåt men firade av en 3-minutare till på asfaltsunderlag och sista biten gick till och med utför vilket tydligen är döden för mina vrister för det har skickats små signaler från dom idag. Typ av sorten " vi vill inte springa mer asfalt. Inte idag åtminstonde"
Blev Tapout idag istället.
 
Tror jag blivit starkare på Tapout oxå då jag slipper fuska så mycket (knappt nåt) längre utan fixar nästan hela skivorna nu. Har dessutom köpt ett starkare band för att få mer träning på vissa övningar.
 
Igår var det ju arbetsdag i Markaspåret. Klubbens mtb-spår fick sig en uppfräschning. Det börjades bygga en rockgarden och en stock släpades fram. Det var flera erfarna cyklister på plats och vi diskuterade hur stenarna skulle läggas och vilken linje man skulle köra osv. Vi gjorde dock ett misstag. Ingen hade en cykel på plats och kunde provköra.
Har just haft ett samtal av en av de mest tekniska cyklisterna i klubben som ikväll varit ute och provkört. Han tyckte jobbet var halvdant (inte dåligt men inte riktigt klockrent heller) gjort. Själv tyckte jag att jag skulle kunna köra båda grejerna med 26"hojen när som helst men det är skillnad att bara stå och glo och faktiskt köra där oxå. 
Så här såg det ut innan vi började
 
Och så här blev rockgarden när vi lagt på lite stenmjöl som förhoppningsvis kommer att ramla ner mellan stenarna så allt sätter sig.
Det som jag trodde var lättast var rakt fram emot där Adam sitter men att hinna svänga innan den stora stenen. Jag tänkte igår vid byggandet att vänstra linjen rakt över de stora stenarna var den snabbaste men där skedde alltså en mindre krash av teståkaren idag. Får se om det bli bättre med några dagars torka.
 
Det andra stället vi gjorde jobb på kommer strax efter och såg ut så här innan vi började jobba.
 
Och efter lite motorsågsjobb låg det en stock ivägen med B-linje till vänster om första trädet.
 
När v hade byggt detta kände jag ingen oro för själva stockarna utan mer oro för att landa i en snorhal slänt bakom. 
Får se om vi måste justera även detta för att det inte skall ske flera olyckor här.
 
Innan jag avslutar så måste jag ju återkoppla rubriken.. Brukar tänka på det ibland när jag springer. Vilken tur att insekter och smådjur inte kan låta för hur otäckt hade det inte varit att springa regniga dagar som igår när det ligger maskar överallt? Eller tänk om alla myror i skogen kunde kvida av smärta när man trampade på dom i skogen. Dom små myrstackarna...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback