Utebliven hockey

Så typiskt. Känns som att de få gånger jag spontant vill hitta på något så skiter det sig.
Sent igår kväll bestämde jag mig för att köpa två biljetter till kvalserien i SHL där Örebro skulle möta Rögle. Jag gick och kollade detta med Sara som då "bara" hade lite ont i magen. Tyvärr eskalerade det under natten och dagen idag så hon har kräkts mest hela tiden och är nu inte kapabel att ta hand om Nora så jag blir hemma ikväll och får serva mina tjejer.
 
Igår hann jag med (eller rättare sagt klämde in) ett löppass där jag ville ha lite högre intensitet. Testa först en 4 minutare på banvallen i 4-fart. Funkade bra men direkt efter den krävdes 10 minuter med gång eller lugn jogg för att få bort stumheten/mjölksyran ur mitt högra ben. Det är jättetydligt att även det högra har ett begränsat blodflöde och mina tankar går mer o mer åt att jag förmodligen vill vara så egoistisk att jag lägger upp mig på operationsbordet igen. Efter den chockstarten på passet testade jag sedan len lokalt kända gråtar-backen. En grusväg som är mer en "slakmota med en knäppa mitt i" än en lång backe. Sprang igenom sago-skogen och lite backar nere vid gamla alunskifferbrottet innan jag kom hem igen. Detta var nog ett pass som gav mer mentalt än fysiskt. Dessutom får jag titt som tätt känningar i min ena vrist. Om nu inte denna gamla gubb-kropp fixar att springa vet jag inte riktigt vad jag skall börja med.
 
Kilsbergstramp
Idag har jag kompletterat skyltar i bergen som jag antingen missat eller glömde bort i höstas. Nån skylt hade strykit med i snöplogningen. En ny stig har jag letat fram idag för att komma runt en markägare som sagt NEJ till leder på sin mark (surgubben)
Gick runt med en trevlig markägare där vi gemnsamt bestämde vart vi skulle dra leden på hans mark. Jag uppskattar sånt engagemang som i motsats till länsstyrelsen som inte ens vill lämna sina kontor i stan för att ses vid Nationalparken och i samråd bestämma detaljnivå vart leden skall dras. Det är skillnad på folk o folk.
 
Får se om jag klämmer till med ett tapout-pass senare ikväll. Har jag tur hittar jag kanal 10 och där sänds väl Örebro-matchen från kl 19.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback