toppstatestik men trött kropp

Jag är sällan först ut med att visa filmer här. De har förmodligen snurrat 14 varv på facebook innan jag uppmärksammar dom och sedan lägger ut dom här.
Har ni testat att prata ett främmande språk någongång? Det har väl alla gjort. Inte lära sig utan bara prata som man uppfattar t.ex ryska. Jag tycker sånt är ganska svårt för man fastnar lätt i två-tre ord som man bara repeterar.
Här är iaf en tjej som är skitduktig på det.
 
 
Undra om någon känd bloggar där ute länkade till mig igår för helt plötsligt hade jag nästan dubbelt så många besökare än vanligt utan att ens skriva nåt inlägg.
 
Igår beskar jag lite träd åt en kompis. Jag har hitintills inte träffat någon som arbetar inom trädgårdsbranschen som tycker det är kul att beskära träd på sin fritid. Jag tycker inte heller det är så kul men då detta är en polare jag hjälpt i 3-4 år med trädbeskräning så är det av gammal vana liksom.
 
Efter det så blev det en sväng till gymet och började med 4or i stakmaskinen. Nu har de servat deras stakmaskin så den känns helt skitkonstig att köra i. Det är sån fjong/snärt tillbaka på banden att stakningen blir lite konstig tycker jag. Eller så är det en vanesak då den inte har känts så här på 2 år. Hur som så låg jag dessutom på ca 30 watt lägre nu än sist jag körde. Även om det är så att jag tappat kondition och lite magstyrka pga av operationen så MÅSTE maskin vara annorlunda. 
I intervall nr 1 snittade jag på 88% av maxpuls men sen vaknade kroppen och på de sista 3 intv snittade jag på 91%. Detta trots att jag tvingades till en kort vila på 15 sek i den sista intervallen.
Efter lite återhämtning så bytte jag tröjan mot en torr och kompleterade med lite gym. Det blev för axlarna, latsen och vaderna.
 
Idag väntar ett hårt löp-pass och imorgon skall jag lyxa till det med vilodag/resdag. Jag skall nämligen stå på vildmarksmässan i Stockholm fre-sön och marknadsföra mtb-lederna i Ånnaboda. Mässan som helhet såg jag för första gången förra året och jag gillar den skarpt. Fina, stora montrar, mycket prova-på-saker och mycket saker till försäljning. Trevliga utställare mm.
Hittade en 4 år gammal film men den säger en del om hur de ser ut.
 

Kommentarer
Postat av: ola

Upptäckte själv varför det var så många besökare igår på bloggen. Kan det vara så enkelt att jag satte rubriken "porr-surf" ?

2014-03-06 @ 10:08:06
Postat av: Martin

Angående stakmaskinen. Antar att det är en SkiErg (Concept2) du menar? Om de har servat den har de förmodligen gjort rent (läs: tagit bort damm) från fläkthuset. Om du då kör på samma inställning på dämparen kommer draget att kännas annorlunda. Testa att sänka den några enheter. Du kan se till att få samma känsla mellan olika maskiner genom att gå in på "More Options" > "Display Drag Factor" och notera vilket värde maskinen har vid olika dämparinställningar.

2014-03-06 @ 12:29:03
Postat av: ola

Åh tackar. Visst är det skierg. Nu noterade jag aldrig värdet på drag factor innan de servade den men jag kan ju alltid gå in och ändra där och se om det blir bättre.

2014-03-06 @ 12:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback