1a flyttlasset + bygger form

Idag gick första flyttlasset till vårt hus. Vi har inte fått tillträde än men för att underlätta för oss så har vi tillgång till ett rum som vi fyllde till hälften med vårt bråte.
Har även fått spons på en beg.gräsklippare från farsan. Vi kommer att ha den risigaste gräsklipparen i kvarteret tills vi har råd att köpa en ny.
 
Just ja vi har ju flaggstång. Betyder att jag måste beställa en sån här
 
 
 
Om två veckor flyttar vi resten av allt vi äger så sen är vi Latorpsbor.
 
Igår klämde jag in ett trail-pass medans Nora och Sara gick på "utflykt" i samma skog. Ca 50 min med rätt så hög puls fick jag ihop och skit säger jag. Fanns varken flås eller kvickhet eller spänst i benen längre. Det går verkligen upp för mig nu att jag inte är i direkt superform längre. Men jag vet ju botemedlet. Det stavas träning och lagom med kalori-intag och vila.
Dagens pass
Stack nu ikväll till gymet och brände av lite övningar som marklyft, biceps-curl, flyes, rodd, spänst hopp x 2 varianter och lite annat smått o gott.
 
Nu är hela kroppen iaf matt.
 
Jag är lite orolig inför morgondagen. Jag skall till VC med Nora och tillsammans med två sköterskor skall vi ta blodprov på henne. Det kommer att bli skrik och gråt och jag kommer att tvinga mitt barn att sitta still. Fan det kommer att göra ont inombords på mig!
 
Sen kan jag ju lika gärna lägga upp min gamla vinterhoj här oxå. På tisdag åker den i containern men vill du ha den så får du den.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback