Uppgraderad effekt på motorn

Idag har löpningen fungerat som transportmedel. Det gör den iofs alltid oavsett man vill eller inte men då jag lämnade volvon på Rejmes kl 05:25 imorse så joggade jag dryga 8 km till jobbet i maklig 5-fart. Efter en heldag med häckklippning och lite ärenden efter jobbet så blev det nästan 9 km snabbjogg/tempo rakt genom stan. Trots en del gatukorsningar så landade snittet på 4:34/km och jag märkte en gräns vid 4-fart. Jag tror att min tävlingsfart på milen är  4:15 just nu för när jag närmar mig 4:00-fart så dröjer det inte länge innan jag stumnar till. Mata på bra som sagt och det blir en skön vilodag på midsommarafton. 
Jag har ofta målbilder i huvudet när jag tränar och under dagens em-pass drömde jag om milen under 40 minuter. Det kan bli verkligehet i höst kanske. Får väl höra med The champ Peter om han inte kan vara draghälp vid ett eventuellt rekordförsök.
Mer löpning
Anmälde mig just till Tjurruset i september. Inte pga denna film men den gör mig ännu mer sugen. Precis sån idioti som jag älskar. tror jag.
 
Nu ligger det en vecka efter bergslagen ultra som är säsongens stora mål så det blir nog en vecka med vila inför tjurruset.
 
Som traditionen i dlarana bjuder så måste ju denna video delas så här inför midsommar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback