trotsat läkarna

klockan är mycket men imorgon kan jag sova ut lite. Hoppas jag. Nora har haft feber hela dagen så inget dagis imorgon utan jag blir hemma och kör VAB.
 
Hela helgen har bestått av mountainbike. Jag vet jag skall inte pyssla med mtb-träning men det har mestadels handlat om lugn o fin cykling som instruktör på tjejlägret. 
Ett läger som precis som alla år innan har haft strålande väder och tjejerna har strålat ikapp med det. 
 
 
Snor två bilder från en deltagare som heter Linn. Bilden här ovanför avspeglar hur fint vi har haft det både lördag och söndag. Bilden här under är dock lite mer av ett frågetecken då jag inte var på plats vid fototillfället :-)
 
 
Tjejerna imponerade mer än någonsin trots att vi hade mer svårigheter för dom i år.
Det skedde tyvärr en allvarligare olycka som resulterade i kotkompression, brutet nyckelben samt ett brutet revben. Detta fick oss instruktörer att tänka över säkerhetsarbetet lite extra. Peppar peppar så har vi varit förskonade från sånt här genom de 4 år som vi genomfört detta läger.
 
Efter lördagens bravader stack jag ut på ett halvhårt joggingpass på 9 km där jag försökte hålla fart hela vägen men flera timmars cyklande (dock i låg fart) gjorde sig påmind. Lyckades hålla snittet under 5-fart iaf.
 
Idag söndag har det varit två cykelpass och en föreläsning av Åsa Erlandsson som var instruktör för första året.
Vi startade den föreläsningen med att visa alla ett häftigt klipp på hur snabbt man kan köra utför.
 
Vi som roddade lägret i år är lite trötta men riktigt nöjda. De drygt 40 deltagarna verkade oxå nöjda och vi fick som vanligt mycket beröm. 
Jag tyckte precis som alla andra år att det är grymt häftigt att se vilka otroliga framsteg de gör på två dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback