2 dagar vila

Inte mycket att tillägga förutom att jag skippade vilodagen i måndags och körde friskis Cross-pass utomhus i Karlslund. Armhävningar, korta löpintervaller (tabata-style) och upphopp och annat skitjobbigt i ca 75 min. Det hela avslutades med 3 ggr i en grusgrop. Alltså brant uppförsbacke och lös sand. När jag var klar så stod min jobbarkompis Patrik däruppe i en klassisk framåtböjd position och verkade helt slut efter sina två första ggr i backen. Jag peppade honom och sa" kom igen nu Patrik, jag gör dig sällskap"
Så alltså istället för att bara peppa honom verbalt så lurade jag inte bara med honom utan också mig själv en fjärde gång i backen. Det hade inte behövts för ganska snart efteråt kom ett sjujäkligt illamående som jag inte känns på åratal.
Vätejonerna hade gjort min kropp sjukt sur och detta illamående satt kvar i ungefär en halvtimme. Träningsvärken satt i längre :-)
Imorgon blir det dock två löppass då volvon skall lämnas in så kombinerar jag löpning till och från jobbet och verkstan.
Sen är planen lite jogg på lördag och ett längre distanstrailpass på söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback