pre-operation & favorit-Tapout XT

Igår blev det den första snöröjningen för mig i år. Tog ganska exakt 12 h men då sandade jag inte alla ställen pga av det ramlade ner lite mer snö innan jag var klar.  Då försvinner liksom sanden ner i nysnö så den gör ingen nytta. Idag på morgonen kom jag på att jag missat att ploga ett ställe så jag fick ringa till chefen och rapportera det. Tur att det bara ramlat ner ca 4-5 cm snö och inte 15 cm. Dessutom gick plogningen ganska snabbt för det var så litet snöfall.
 
Idag sov jag ut någon extra timme innan jag gick till sjukhuset för lite provtagningar samt EKG inför min operation som det är dags för nästa vecka. Jag varken pratar eller bloggar om det så mycket men jag har en viss nervositet i kroppen inför detta. I mitt drömscenario så är jag snart på benen och kan ta promenader inom 2 veckor och efter 4 veckor börja med något enstaka jogg-pass. Nu låter det som jag vill stressa igång men det handlar inte om det utan mer att jag inte mår bra av passivitet. Det gör iofs ingen.
 
Igår testade jag ännu ett nytt pass av Tapout XT, Sprawl & Brawl
Hittade denna på tuben om ni är nyfikna på hur det går till. Ni kan klicka er igenom det lite snabbt så förstår ni.
 
Igår upptäckte jag en positiv sak när det gäller Tapout. Jag har hittade en övning som jag spöar skiten ur de på filmen :-) Nämligen slagkombinationer. Stående och sen spelar det ingen roll om det är krokar, raka slag eller armbågar. Där har dom inte en suck :-) Dock hinner jag antingen inte med eller orkar inte när det gäller de flesta andra övningarna. Har på dessa första två veckorna märkt en tydlig förbättring på bålstabilitet samt styrkan i armarna. Gött mos!
 
Nu skall det jobbas lite

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback