morgonstund med liten cykelmekaniker

Nora fick vara uppe sent igår. Ända till strax efter kl 20. Trodde det kunde betala sig nu på morgonen men ganska prick kl 6 hördes ett försiktigt "pappaaa..." 
Vi har ätit frukost, läst Alfons Åberg samt varit i cykelförrådet och servat både 26 och 29 tums hojarna för inom en timme skall båda ut och rulla då jag lånat ut 29an till en klubbkamrat.
 
Jobb
Shit vad jag skulle kunna jobba dubbelt så mycket med projektet Kilsbergstramp just nu. Det tar grymt lång tid att slå ner stolpar med skyltar på. Ca 3-4 stolpar i timmen om det går bra. Har ju kört omkring med en hyrbil från kommunen med allt material i och på vissa ställen gått till fots in på stigarna där det funnits behov at skyltar. 
Summerade igår att över 300 skyltar sitter uppe på ca 140 stolpar. Några skyltar har ju förstås hamnat på befintliga stolpar där ute eftersom det går skidspår och vandringsleder i området.
 
Nästa vecka väntar trädgårdsjobb och kl 07:30 kommer det tydligen två kubik färdig betong som skall ut i massa små hål som senare skall bli ett långt staket.
 
Igår visade sportspegeln lite glimtar ifrån Galenskaparnas härliga mästerskap i friidrott. Trots att det var läggdax slog vi igång datorn så jag fick visa hela sketchen för Sara
 
 
Och eftersom jag kallar mig cyklist måste jag ju erbjuda er denna sköna oxå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback