Jobb, träning & fika = livet!!

Detta jobb med cykelprojektet är svårt att släppa alltså. Som jag sagt så många ggr tidigare så känner jag en stress, men oxå en press att göra det bra.
Cyklade 19 km + 35km i fredags och det går inte fort direkt. Håller en mil i timmen då jag stannar och spikar upp färgmarkeringarna titt som tätt. Har fortfarande två svarta leder att markera upp och förhoppningsvis en röd till. Dock dröjer det ju nu till vecka 45 innan jag kan jobba med det igen för kommande vecka är ju trädgårdstjänst som gäller. Fast imorgon har jag semesterdag för jag skall till skjukhuset och träffa kärlkirurgen. Hoppas vi kommer överens om en operation inom en månad. (önsketänk)
 
Gårdagens träning
Trodde jag skulle hinna med ett eftermiddagspass men Sara spenderade pengar och tid på stan så det hanns inte med innan vi skulle åka och gratta hennes farfar på 76 årsdagen. När man träffar hennes släkt på faderssidan så vet man aldrig hur sen kvällen kan bli men jag hoppas att det inte skulle bli för sent för jag ville verkligen träna igår trots fredagens jobbcykling.
Kl 20:45 kunde jag kliva på trainern och tänkte då på den där Henrik Öijer i Falun som kör intervall pass vid midnatt och sticker ut långt innan soluppgång på distanspass. Det inspirerar och underlättade. Han kallade förresten min start strax innan kl 21 för "rena eftermiddagspasset" :-)
Jag testade att köra 30-sekunders med lång vila. En övning som verkligen inte har funkat bra denna sommar då det handlar om maximal insats och alltså en stor belastning för blodflödet. Igår funkade det dock bra och jag körde 6 st men alla var inte riktigt maximala då det tar några sekunder för trainern att fatta att kadensen ökar och att den då skall lägga på mer motstånd. Det handlar iofs bara om ca 2-3 sekunder men ändå.
Nöjd och som en lite bättre pojkvän kom jag upp till lägenheten (om jag får säga det själv) Blir introvert om jag inte får träna.
 
 
Var inställd på ett fettförbränningspass idag. AKA morgondistans.
Fick lite sovmorgon till 06:30 då Nora och jag gick upp. Jag bytte om direkt och gav mig iväg på fastande mage. Hade med mig en banan som proviant och den åkte ner i magen efter ca 45 min.
Hade lite svårt med motivationen första timmen men det lossnade sen. Kanske var det en kombo av lågt socker och att det regnade i början av passet.
Det blev iaf ca 55 km i lätt terräng. Körde banvallen hem och fascinerades av ett fraktplan som var på väg ner för landning vid Täby. När så stora flygplan flyger nära så ser det ut för att gå så långsamt.
 
Skönt att vara hemma till kl 10 och ha resten av dagen med familjen. Kommer nog att göra fler sånna här pass i vinter känner jag.
När jag summerar veckan så visar det nästan 16h träning vilket inte är helt fel men i dom timmarna så är det förstås en del stillastående oxå då jag stått och spikat skylt. Skönt ändå att det blivit några timmar. Utöver detta så har jag tagit 3-4 morgonpromenader för att bränna lite extra på hullet. Satte ju ett ALL-TIME HIGH i början av veckan med 71,6 kg. Har nog aldrig vägt så mycket och efterdagens distanspass men innan frukosten så vägde jag 69,7. Bör nog fortsätta med kloka matval och lite fettförbränning.
 
Finns massor av filmer som imponerar och underhåller på youtube. Detta är inte bara bra musi utan oxå ganska häftigt
 
Tjejen i nästa klipp är några år äldre men har väl ändå en lite svårare låt va?
 
Ha nu en bra måndag allihopa. Tänk inte på mig som har semesterdag :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback