köpt en cykel till!!

Som jag sett fram emot 3 veckors kompledighet för att kunna träna en massa. Har först tacklat att Nora då bara får vara på dagis 15h/vecka. Började planera efter det men eftersom jag måste jobba tors/fre denna vecka så får hon inte vara där imorgon och på onsdag. Där sket sig den träningen på dagtid.
 
Nåja. Fick ju till dryga 2 timmar lågintensiv träning igår och ca 1,5 h idag. På grund av svaga känningar i halsen så passar det bra med lugna fina rullpass som för att kännas lyxigare kördes på finhojen.
 
Om våren fortsätter i det här tempot så blir det nog tusan att lufta racerhojen den sista "lediga" veckan som är v.14. Det går säkert att köra bra mtb då oxå. Ja racer förresten... Den skall jag nu lägga ut på blocket och på happy för jag har köpt mig en cross!
Blev visst en focus. Igen. Köptes inte för märket utan framförallt var det priset som var fördelaktigt. Denna focus kommer att ersätta racern(tror jag) och framförallt bli min nästa vintercykel då den nuvarande inte kommer att fungera länge till. Det är många saker som håller på att rasa på den så ett köp var oundvikligt. OCH jag kan nu dessutom köra några crosstävlingar till hösten :-)
 
Innan jag skulle lämna Nora på Dagis idag så förberedda jag mig för cykelturen. Hon snodde snabbt åt sig mina glasögon och jag tror hon gillade dom
 
Vi lyxfikade oxå idag, ja o Nora. (de har varit en produktiv dag märker jag nu) Köpte juice och jordgubbar till henne fast hon kallar dom för bäpple (samma som hon kallar äpple?) men oavsett så älskar hon jordgubbar!
 
 
Imorgon är det cykelmöte i Ljungstugan som jag hoppas o tror många kommer på. Sen är det klubbens årsmöte på onsdagens kväll som jag tror får mindre besökare än vårt cykelmöte :-)
Sen på torsdag morgon skall jag jobba med projektet genom att vara utställare på vildmarksmässan. Det ska bli kul. Eftersom vi skall ha en testcykel i montern så blir det nog en hel del smygträning i jobbet :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Kul med ny cykel!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback