Då blev även jag sjuk

fy fan vad tråkigt rent ut sagt!! Ja att vara sjuk alltså. Hoppas att kulmen var igår för då satt jag o kollade på slottssprinten på tv med långkalsonger och jeans, T-shirt och långtröja under täcke och frös samtidigt.
Natten till idag har gått ganska bra men så tog jag första och förhoppningsvis enda tabletten alvedon igår em/kväll. Försöker att inte stoppa i mig medicin i onödan då kroppen fixar det själv men som min kära sambo sa " bra sömn är oxå viktigt" så för att kunna somna blev det en tablett.
Tis, ons och idag torsdag är de dagar som jag kan klassa mig som sjuk. Blir definitivt ingen träning imorgon utan nu handlar det om att vara lugn och se vart det här tar vägen.
 
När man är sjuk får man äta vad man vill brukar jag säga. Igår blev det våfflor med sylt o glass. Vi har ägt ett våffeljärn i typ 2 år (fick i present) men igår blev det premiär för det.
När man är sjuk får man sitta inne o kolla på mycket film oxå. Därför kollade jag igår på en film som jag länge har tänkt att den nog skulle passa mig. The Dictator med och av Sacha Baron Cohen.
 
 
Den var riktigt rolig och till och med Sara skrattade till den. Fast ibland går humorn för långt och det blir direkt ganska lågt/äckligt men överlag riktigt bra skriven. Tycker att Sacha borde få mer erkännande för han har sina underliggande grunder och poänger ibland. Framförallt i slutet av filmen då han håller ett kort tal och hur bra det är med diktatur :-)
 
Som sjuk mår jag inte bra mentalt. Blir ganska sänkt i humöret men då får man glädjas åt dom små sakerna som för några nätter sedan när Nora för ovanlighetens skull låg nära Sara i vår dubbel säng. Hon hade sin rumpa uppe vid Saras huvud och pruttade flera ggr vilket jag vaknade av och flinade.
Sen var det en morgon när Nora ville upp kl 05:40 och det är ju alltid jag som går upp med henne men då jag kände mig trött så låg jag och halvslumrade i soffan medans Nora gick omkring och lekte. Helt utan förvarning får jag en stor träleksak slängd i skrevet! Man vaknar ganska fort då kan jag meddela.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback