möra ben, mört kött

Vilken arbetsdag det var igår! Helt fantastisk. I tisdags kväll somnade kl 19:20 med Nora. Sara skulle väcka mig men tydligen hade det inte funkat så jag vaknade istället 04:50 och kände mig grymt utvilad. Åt lite frukost och satt på kontoret ganska exakt kl 06:00.
Fick massa vettigt gjort men kände att kroppen ville röra på sig samt att jag hade en del nya stigar att provköra så i detta perfekta jobb så blev det ca 4 h cykel igår oxå.
Fick med mig en duktig ungdom från klubben och vi stressade varandra i backarna men gammal var äldst :-)
Fick testa och leta en del nytt och det är alltid trevligt. Fick för några dagar sen reda på att en teknisk stig som jag tidigare bara har sprungit nu skulle vara rensad från träd. Den var riktigt rolig att köra mtb på så den hoppas jag verkligen blir mtb-led. 
Appropå springa. I tisdags (innan jag somnade så där tidigt) så ville jag testa att jogga lite. Min blodförtunnande medicin underlättare ju cyklingen så kanske skulle det gå lättare att springa nu oxå? Men så fel jag hade. Jag kom precis lika långt som sist, ca 300 meter i löjligt låg lufsade fart. 
 
Tillbaka till gårdagens pass då: Benen vara riktigt möra på slutet och den fina cykelbrännan blev ännu skarpare än tidigare. Inga större missöden under turen men båda två tog varsin flygtur över styret. Jämnställt!
 
Efter passet var det dags att hämta den trotsiga 2åringen på dagis. Mestadels är hon en ängel men det blir mer o mer protester. Nåja det ska väl vara så. Eller..?
Sen var det dags för nästa lyx-sak. Jag hade fått en inbjudan till gratisbuss till och från Ånnaboda, fin mat o dryck och lite aktiviteter med outdoor experience Maten var hjortfilè på blackrock-sten. :-) Behöver jag säga mer? Det sköljdes ner med en Newcastle och en Trashy blonde
 
 
Var hemma innan kl 22 så det var ju oxå extra najs att hinna småprata med sambon innan läggdags.
 
Imorgon är det midsommar. Ni kan väl traditionerna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback