Vi kom 9a!

Den här fina bilden som jag la upp igår är tagen av Stefan Carlsson!!!!!!!!!!!!!!!
Han vill så gärna att ni kikar in på hans blogg för sponsringens skull. Fler besökare på hans sida gör att hans sponsorer Bullens pilsnerkorv o ett lokalt destilleri (Bosses vedbod) blir glada och ger han högre årsbonusar.
 
Jag har haft lite blandade känslor idag.
På ett sätt har jag gått omkring och varit lite cykel-hög efter gårdagens utmaning och prestation. Kommit på fler roliga saker som hände och att jag tog ut mig ganska ordentligt för jag hade "tävlingsmage" efter racet. Då är man hungrig men kan inte äta särskilt mycket samt att man får lite ovanligt äckliga pruttar :-) Svårt att avgöra tävlingsmage på bara den sista åkomman.
Vi kom 9a i motionsklassen (eller kanske 8a för nr 1 heter bara ett nummer??) och det var 563 st som fullföljde vår klass. Jag har inte räknat samman de som bröt men det såg ut för att vara många.
 
Det som har lagt sordi på stämningen är att det var en man som avled under loppet. Jag är glad att jag slapp se nått av det otäcka räddningsförsöket av mannen men jag har läst en del beskrivningar på happymtb.org under dagen. Det som jag tycker är mest jobbigt är att mannen lämnade efter sig fru och 3 unga barn samt att han var aktiv i en cykelförening, satt med i styrelse mm. Där tycker jag att liknelserna med mig och en del andra i min närhet är för slående och jag lider med hans familj och nära. R.I.P
 
Men jag vill sluta med att dela lite glädje.
Några suddiga bilder från min mobilkamera, som har hyffsad repig lins, från helgens utflykter.
 
Sen har jag just kollat på covern som Orica-greenEDGE (proffslaget alltså) senaste veckan. Rolig men jag tycker nog att fjolårets var bättre så ni får den istället.
 
 
Imorgon blir det ingen bloggning för jag skall jobba över ganska länge. Typ så länge jag och kollegan orkar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback