Tour of suffer, Etapp 2

Oj vad roligt det kan vara när man går ut för att "ta nån öl" och det blir en helkväll med bra sällskap och mycket skratt. Så blev det igår. Kom hem vid 02:30 inatt. Lite lagon slirig.
Var på Bishop mestadels och skulle prova en whiskey. Dom har typ stans största samling. Ville prova en indisk whiskey som jag kom i kontakt med för första gången på öl& Whiskeymässan i höstas.
Den är överraskande god och när jag blev serverad så sa bartendern att du bör ha vatten till den,  för den håller 62%. Det är alltså den starkaste whiskeyn jag testat men smaken var inte särskilt spritig för det. I indien får dom fram väldigt komplexa whiskey med tanke på den korta lagringstiden. Dom kan inte lagra den längre för då blir det så lite kvar i faten. 

Lite klubbärenden på fm idag sen åkte vi och storhandlade alla 3.
Sen var det dags för etapp 2 på Touren.
 
Jag hade testat första hälften av dagens etapp för nån vecka sen och gillade upplägget med en lång klättring på 20 min i början. Benen kändes bättre redan under uppvärmningen om jag jämför med igår. Jag körde oxå med hörlurar/snäckor för första gången och det var en höjdare. Nu kom man ännu närmare cyklingen på nåt sätt och uppfattade alla småljud. Det måste jag fortsätta med.
Träningsvideon började bra med en okej uppvärmning och precis när första attacken från klungan ska ske så märker jag att det slirar mot trainern. Böjer mig bak och klämmer på bakdäcket, PUNKA!
Då fick jag pausa videon, byta slang och sen köra igen. Det var inte det skönaste för benen kan jag säga att kliva upp på hojen och börja med 30 sekunders attack.
 
Efter lite återhämtning i mitten så kom sedan finalen på passet med 5 minuter som var knallhårda. Det var antingen hård förning eller attack som gällde. Först började med 50 sekunders mata på ganska hårt i den tremanna-utbrytning som spelades upp, sen attacekrade man 10 sek. Sen skiftade intervallerna så det blev 40/20, 30/30, 20/40 och som avslutning 10/50. Sen var man i mål.
På slutet hördes tydligen mina stön och flåsande mer in till köket än vad trainern gjorde enligt Sara.
 
Igår så visade cykeldatorn att jag snittat på 153 slag/min på hela passet. Det är ca 7 slag under tröskel. Det som är besvikelsen från igår är totalwattsnittet låg under 200w vilket visar hur klena benen var. Idag kommer jag inte ihåg pulsvärdena men watten snittade jag på 244w. Det kändes alltså inte bara bättre utan det var bättre oxå.
 
Imorgon väntas det först arbete men sen blir det två filmer. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback