Nypremiär på skidor, stödstrumpor på.

Ju populärare bloggar desto mer puckade kommentarer. Pratade för en tid sedan med en bekant om en lokal matbloggerska som får så mycket skit i sina kommentatorsfält. Det är en modernare variant på ilska insändare tycker jag. Bittra människor som hyffsat anonymt kan klanka ner på andra eller bara spy ut sin avundsjuka.

När jag lade in önskemål om denna semestervecka visst jag inte att det skulle bli så här mycket träning men denna vecka har gått under namnet miniträningsläger. Det är svårt att planera in träningar nu för tiden när Nora går på dagis men efter att hon varit hemma sedan strax innan jul så har det gått ganska bra att hålla sig frisk.
När vi hade varit i Falun förra helgen och hade så kul så blev jag motiverad till max för att lägga in en tuffare period. Nu så här 8 dagar senare kan jag summera 12 träningspass och ca 14-15 timmar.
Mycket nöjd med det.
Nu skall jag unna mig hela 72 timmars vila. Jo det är sant!
 
Idag gjorde vi en lång promenad/utflykt och mötte upp Jobbarkompismats med familj vid Naturens hus där vi käkade lunch ihop. Han skulle upp till Ånnaboda och åka skidor senare på dagen så där bjöd jag in mig själv på att slå följe.Han har tränat rätt bra med skidor denna vinter och jag är glad så här i efterhand att han åkte skejt och jag körde klassiskt för då slapp jag bli förnedrad av honom. Nu var det ganska väntat att vi höll olika farter.
Ca en timme innan avfärd plockade jag fram mina skidor från källarförrådet. De stod fortfarande ihopsnurrade med samma gummisnodd som sattes dit när jag gick till duschen på vasaloppet 2011. Tejpen satt oxå där på fästzonen men den verkade lite torr. Nåja, skulle ju bara motionera lite :-)
Körde ca 16 km på konstsnöspåret och det tog 4-5 km för att få in lite teknik och ytterligare lika lång sträcka för att kroppen skulle bli trött. På slutet föll tekniken och det blev bara att kämpa på.
Underbara pulsträning iaf. En timme, 1000 calorier, snittade på 80% av maxpuls men pulskurvan gick som en berg o dalbana. Precis som konstsnöspåret gör.
 
Stödstrumpor på.
Imorgon börjar jobbet, för både Sara o mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback