Etapp 5, Jag och änglarna

Idag fick det bli ett lunchpass på trainern eftersom jag skulle lämna plasma på USÖ. Jag vet av erfarenhet att det inte går bra att träna efteråt och touren är tuff som den redan innan.
 
Igår kändes det tungt men känslan var helt annorlunda idag. Då jag hade lite brist på tunna cykelstrumpor så tog jag mina senast inköpta stödstrumpor som jag egentligen köpt för att springa i. Jag har faktiskt aldrig cyklat i stödstrumpor men jag har hört att det ska vara skillnad. Pga av den fördel som kompressionsstrumpor ger så är de dessutom förbjudna att tävla med numera. Tror inte att jag ska bli utkastad från denna tour pga av detta regelbrott men jag vill vara ärlig och berätta det iaf :-)
 
Etapp 5, angels
Kände under uppvärmningen att det var en bra dag och det första jobbiga var 5 st en-minuters över tröskel med en minut under tröskel. Körde 280w respektive 240w och jag tror jag prickade väldigt rätt med dom siffrorna. Kort återhämtning innan det var dags för 3 st backar på 8 min vardera. Nu är det inte lugna fina intervaller när man pratar Sufferfest för det kommer ju attacker till höger och vänster men jag fixa dom allihopa utom en. En lååång jävel för att komma ikapp Contador. 
Kände direkt efteråt en känsla av nöjdhet. Visst hade jag varit över 90% av maxpuls några ggr. Visst hade jag klämt rekordhögt snittwatt men det kändes riktigt bra. 
Imorgon blir det lite knepigare dock. Dels så skall vi åka och gratta svärfar efter jobbet så passet blir lite väl sent för att motivationen skall vara på topp. Sen misstänker jag att uppladdningen blir kaffe och smörgåstårta. Det är nog inte optimalt för att först köra The Wretched som är 35 min ren racing. Ingen klar struktur utan det blir att följa med och se vad som händer. Vet att det är klipp ifrån Tour de France (den lättare Tour av de två jag nämner idag) 2011 och 2012 och vi vet ju alla vilken svensk som spelade en av huvudrollerna 2012. Jajjemen, Kekke är med i The wretched. När den är klar så klickar jag igång nästa film som betsår av 30 min TT som i det här fallet inte står för trädgårdstjänst utan TimeTrial, alltså tempo.
 
Så imorgon kväll blir en plågsam kväll.
 
Idag när jag hade kört träningen så gick jag och tog ut en matlåda från kylen för att värma den i micron. Döm av min förvåning när det låg en död mygga ovanpå locket.
Hur kom den dit? Har vi myggor i kylen?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback