Etapp 3 av Tour of suffer. Fy helvete alltså

Jag förstår lite bättre nu varför folk avbryter tourer. Och jag har bara kört 3 etapper!!
 

Idag har jag suttit mellan kl 14 och 17 på kontoret och då har jag haft fikapause oxå. Men ändå känns det som en väldigt produktiv dag för det har varit 3 olika möten innan det kan man säga.
 
Tankarna under dagen har funnits på två håll i huvudsak. Det ena är det kommande tjejlägret i mtb som går av stapeln 18-19 maj i Pershyttan. Vill du veta mer så kolla in www.bergslagstramp.se
Det andra har varit tankar på kvällens etapp på Tour of Sufferlandria.
Det började med ett tufft block på 20 min utan uppvärmning och visst kunde jag ha värmt upp på egen hand innan men jag struntade i det. Tänkte att jag kunde hålla igen lite i början men TJENA. Dom 20 min var nog det som gjorde mest ont på hela passet. Tror jag.
Sen blev det ett mer klassiskt sufferfest-pass och eftersom det var med uppvärmning så fungerade det som en slags recovery inför det som kom i det passet. Det var 5 st block med ca 3-4 min tempokörning och några minuters backe. Lät inte så tufft men fasiken vad mycket överraskningar det var.
Från vårt träningsrum hördes stön, svordommar och självömkande.
Snittpuls var 148 idag och en snittwatt på 223 och jag måste säga att jag led ganska mycket idag och om man kollar på schemat ser man att imorgon väntas det 5x4min. Fy fan jag tyckte kroppen kändes seg idag. Hur skall den inte vara imorgon då?
 
Sen kände jag av piriformis igår efter passet och ännu mer idag.
 
Har tagit det gamla knepet att sitta på en golfboll occh rulla lite men jag skall nog stretcha den oxå annars överlever jag inte den här touren
 
Imorgon väntas alltså A very dark place. Så här ser en intervall ut från den:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback