2 fina pass utan bevis

Va!!! Lovade jag inte er bilder va?! En dagsfärsk bild från toppen på Storstenshöjden. 
Pass1
Jag o Sara tog bilen till Ånnaboda och sen joggade vi till Norra backen där den första intervallen började. Jag hade bestämt mig att försöka hålla pulsen vid tröskelpuls och inte låta den skena för högt. Jag vet inte exakt min tröskel i löpning men något högre än i cykel borde det vara iaf.
 
Jag tycker det är synd att min Timesklocka räknar höjdmeter efter gps och inte efter barometertrycket som min suunto gjorde. Nu trivs jag dock bättre med timesklockan iaf men jag litar inte på antalet samlade höjdmeter. 
Vi joggade ner södra backen och vände sedan den upp igen. Det var roligt att springa utför idag för det var bara låta fötterna kana/glida i varje nedsättning. Var mer mjöligt nu än på nyårsdagen när jag sprang där.
 
Jag sprang iaf totalt 6 backar och enligt klockan gav det 356 höjdmeter vilket låter lite då det skulle ge ca 60 höjdmeter/backe. Totalsträckan blev 10,5 km.
 
Sen lyxade jag till det genom att duscha i kallvatten vilket var uppiggande. Fattar inte varför varmvattnet var slut en tisdag för det var inte särskilt mkt folk där uppe.
Lite mer lyx blev det när vi sedan åt av den fina luchbuffèn i Ånnaboda. Mycket nice (men lite dyrt)
 
Hem, Sara tog en dusch för hon är så klen att hon inte ville kliva in i den uppiggande duschen i Ånnaboda. Sen gick hon iväg på arbetsintervju som gav bra resultat. Hon fick börja imorgon om hon ville :-)
Jag och Nora slappade lite för jag tänkte få till ett pass till i klubbstugan ju.
 
Pass 2
Lite av ett stresspass. 5 min uppvärmning men jag hade ju cyklat dit så det var nog lugnt. Han med 5 st 30 sekundersintervaller som jag tyckte gick skitbra. Fick till dom riktigt bra.
Nu ikväll råkade jag ha pulsklockan i bakfickan i ca 30 sekunder samtidigt som jag tog hand om NOra och då nollställdes hela jäkla klockan. Minnet tömdes tydligen och klockan trodde det var 1a januari 2010. Där försvann dagens fina pass.
 
Har bokat en ny träff med klubbens ungdom imorgon bitti för lite distanskörning. Kroppen känns bra men det ska bli härligt med vila på fredag.
 
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback