Etapp 7 och Kungaetappen

Igår jobbade jag på rätt bra med projektet men det är så mycket att göra att jag lätt skulle kunna jobba VARJE vecka med det istället för varannan.
Klämde in gårdagens etapp på eftermiddagen eftersom jag skulle iväg och gratta lillasyrran på kvällen. 
 
Etapp 7
Det var intervaller som började på 2 min med lika lång vila sen kortades intervallerna med 15 sekunder: 1:45, 1:30, 1:15 osv. Jag började lite safe med den första 2minutaren och körde på ca 290watt som sedan ökade det så 45 sekunders intervallen körde på 360w. Hela setet gick fint och sen med 5 min recover innan det var dags för det andra setet. Då lastade jag på och körde den första 2 min på 330w och sen trodde jag att det skulle gå att stegra i samma takt men det funkade inte. Ökade naturligtvis på slutet och de som var 45 sek eller kortare gick finfint.
 
Det är dagens pass jag är orolig för.
 
Först så ska jag trampa till There is no try som består av massa korta intervaller fast med ett annat upplägg än igår.
 
 
Direkt efter det passet kommer Revolver som jag kört en gång innan och hade svårt att gå efteråt och kände mig lite illamående. 15 st en-minuters. Revolver alltså:
 
När jag träffade släkten hos lillasyrran igår så kom det fram massa gamla kort som morsan hade med sig. Titta och njut!
Redan som liten fanns det en cykelpark alltså. Rakt styre var det som gällde och byxor med hängslen. 
 
Vilka lår!! Var det första jag tänkte på men mer underliggande var ju trädgårdsyrket. Man får hoppas att jag inte klippte gräset vid den åldern.
 
Idag väntar tvätt, lite städ och sen äntligen börja melodifestivalen!! Fast med ett uselt startfält ikväll. Tur jag inte bryr mig, hårdrockare som jag är :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback