"ja skall bara..."

Jag lever under stress. En stress som jag själv bygger upp. Inte bra. Skärpning Ola!
 

Vart skall jag börja? I måndags så slogs inget rekord på måndagsträningen. Det var dock ca 65-70 cyklister på plats vilket inte var dåligt, tvärtom.
Direkt efter träningen så hade vi i cykelstyrelsen möte. Så här på hösten blir det mer och mer om cykelcrossen i Kumla. I år satsar vi (mest jag) mer på marknadsföringen. Får se om vi går plus eller minus i år då jag tänker spendera mer pengar överlag men samtidigt är det ju en tvådagarstävling istället för en dag. 6-7 oktober smäller det i Kumla.
 
 
 
Jag skulle behöva vara ledig ännu mer från jobbet tror jag. Eller känner jag rättare sagt. Fast å andra sidan är det bara på jobbet som jag kan slappna av.
Mycket tankar på kumlacrossen men oxå andra saker som jag blandar mig i åt föreningen. cykelmöten, möten med huvudstyrelsen, träningar, träningstävlingar, arbetsdagar, medlemskvällar mm.
Allt är själv-valt men ändå. Jag gillar det samtidigt som det belastar mig. Sen vill jag ju träna oxå. Mer än vad som blir av men samtidigt ligger det på is denna vecka då Nora börjar på dagis och hon misstänks för att dra hem baciller. Om vi är friska till helgen så skall vi nog springa på lördag iaf.
 
Igår var jag iaf helt ledig från jobbet för att vara med Nora på inskolningen vilket gick helt okej tycker jag. Dagen kändes lite långdragen men höjdpunkten var iaf att få gå och lägga sig på en madrass och sova efter maten. När jag och Nora vaknade hade nästan hälften av ungarna gått ut :-)
 
Idag slutade jag direkt efter lunch för att  hinna med att förbereda inför medlemskvällen som Almby Ik höll idag. Det var väl mest jag och huvudordförande som hade planerat ihop kvällen. Vi genomförde en stafett mellan orienterare och cyklister. Den var lite rörig men ganska kul.
 
Nu skall jag nog skicka iväg ett mail till sen får det vara bra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback