Gangnam style

I förrgår när jag satt och väntade in köparen på min SUUNTO-klocka hamnade jag mitt i en filminspelning. Jag skulle smygfilma lite men då blev det naturligtvis upponer. Det var programserien Det Okända som spelade in ett möte mellan Caroline Giertz och ett av deras medium Peter.
 
Kolla på det avsnitt som kommer att handla om nåt ställe i närheten av Örebro så kanske ni får se mig sitta på trappen till centralstationen.
 
En annan "nyhet" hörde vi om på Aktuellt för några dagar sedan. Det var en våg av Kina-pop eller vad man skall kalla det som kommer hit till väst. Ni kanske, precis som jag, har hört denna på radion. Den är rätt bra alltså. Fatta vilken grym stor konsert det måste vara
 
Igår var det kick-off med Trädgårdstjänst. Eller gratis mat o öl som vi kallar det i fack-språk. Blev en helkväll och jag kom hem ca 02:30 till mina tjejer. Det som är mest chockerande är att jag dansade i över en timme på Ritz!! Fasen vad kul vi hade.
Lite tyngre vad det när en av stadens cykelhandlare började skicka sms kl 6 imorse om vad de skulle få in för produkter i framtiden. KL 6 på morgonen!! :-)
 

Nora och jag gjorde en utflykt till Gustavsvik idag. Betalade 140 kr för att få plaska i två olika barnpooler. Kunde ju varken åka rutschkana eller basta men fader-Dotter-tid kan ju inte mätas i pengar.
Jäklar vad fort hon snappar upp saker och hur man gör. Först kunde hon inte gå uppför den lilla trappan upp till vattenrutschkanan men ca 30 min senare så gick det så jäkla fort och hon åkte varv på varv.
När vi 2 timmar senare kom ut till bilen tror jag hon slog rekord i att somna fort. Hon somnade samtidigt som hon åt russin :-)
 
 
1a veckan på nya jobbet

Märklig känsla att inte ha en arbetsplats att gå till. Kanske får jag ett kontor, kanske inte. Jag har fått mycket info men jag känner mig fortfarande osäker på min roll. Själva planerandet och klurandet på leder är ju lätt. Satt här om kvällen och det kändes som det lossande då. Nu har jag 7 förslag men dessa måste kontrolleras i längd och cykelbarhet för en del stigar har jag bara sett på karta. 
När jag var ute i går och testade lite för mig okända stigar så upptäckte jag en så jäkla härlig utförskörning. Man följer två hårda spår som skogsmaskiner har gjort och den svänger och går böljande utför. Den ska jag kämpa för att få med i någon led men tyvärr krävs det lite arbete för att komma till den.
Sen återupptäckte jag en stig som jag tror användes på RingUp-banan. Väster om Garphyttans nationalpark. Den var riktigt fin och jag frågade mig själv varför man inte kör den oftare.
En positiv nyhet såg jag oxå vid Restaurangen i Ånnaboda...
Cykelhållare och en lång slang på väggen mitt emot. Bra!
Jag vet att jag har skärm på och det är okej att träna på. Men man får absolut inte tävla med det :-) Sen matchar inte flaskan cykelmärket men om jag börjar tävla igen måste jag fixa det.
 
Nu väntar en vecka med trädgårdsjobb sen är det på`t igen. Känner att jag verkligen har att göra här i höst :-)
 
Sen är det ju Kumlacrossen oxå. Jag har hittat ett väldigt lugn inför den men jag är ganska säker att jag, precis som förra året, inte kommer att sova mycket mellan fredag och lördag. Förra året tror jag att jag gick upp 03:40 och drog iväg mot tävlingsplatsen.
Fortfarande saknar jag lite engagemang från klubbkamrater. Cykelsektionen blir bara större o större och nu behövs det hjälp till Kumlacrossen. Jag tjatar o tjatar men är fortfarande lite säkerhetsvakter för kort.
 
Tjing.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback