blöt efter blöt fest

Men shit. Jag har gjort det igen. Skrivit om kommande träningar som sedan inte blir av. Idag är jag dock lite glad att jag inte anslöt till Örebro AIK kl 9 för då regnade det ordentligt. Jag kom ut ca 2 h senare och då hade regnet avtagit.
Nåt annat som hade avtagit då var oxå den grymma huvudvärk jag vaknade med idag. Denna berodde garanterat på den AW som igår fortsatte hemma i våran lägenhet. Diverse drycker flödade och kl 00:30 körde vi iväg gästerna. Förutom huvudvärken så såg det ut som Tjernobyl i köket när jag hasade mig in där.
Nåja. Träning skulle det bli iaf. Bakis eller ej.
Lagom när regnet avtog så stack jag ut. All växtlighet var ju självklart dyngsur och det fanns gott om vattensamlingar att klaffsa runt i.
Jag joggade iväg med camelback på venaspåret, mot Lillå-spåret fast körde lite på början på avslutningsrundan innan jag tog en stig mot Lillåspåret. Vid dess spårcentral körde jag sedan iväg på Klockarängsleden. Det var nog 2-3 år sedan jag sprang den sist. Den är rolig och riktigt varierande. Den kommer ju tillbaka till spårcentralen ca 12 km senare så sen blev det motionsspåret tillbaka.
Kroppen kändes tung och det beror väl dels på all vätskeintag som gjorde igår kväll samt att jag fick en helkroppsmassage igår.
På eftermiddagen idag så har vi varit och firat Saras farmor som fyller 75 år i veckan. God mat i bra sällskap men jag var inte särskilt rolig som sällskap kan jag tänka mig. Skittrött!!! var bara förnamnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback