pikèbussen, Nora & jag

Dåligt med bilder här va? Mitt fel.

Igår kväll joggade jag en sväng. Grymt skönt för hjärnan och benen blev faktiskt lite trötta på slutet trots att det bara varade i ca 40 min.
Idag på förmiddagen blev det en sväng på ungefär en timme i de nya NIKE-skorna och Nora i joggingvagnen. Tyvärr var det inte lika njutbart för jag kände lite i foten. Jag borde vila längre från löpningen men kan inte hålla mig. Synd.
I slutet av passet så mötte vi den polisbuss som stannade oss igår när vi var på stan. Idag nöjde de med att vinka till oss när vi joggade men igår stannade de framför oss och pratade en stund. Det pratades joggingvagnar, träning, löpning och lite så där. Känns skönt att känna några stycken inom polisen. Man vet ju aldrig...
Kändislunchen
Nora är fantastisk att ha med sig på sociala tillställningar. Idag lyssnade vi till sbs mediagroup och några av de kändisar som jag nämde igår. Slängde faktiskt några ord med snickarJohnnie från Gotland.
Lite mindre fatastisk bebis var hon när hon, jag och Sara åkte och handlade på em. Då bajsade hon precis när vi skulle in på ICA maxi. Men det ångrade hon säkert när hon fick sitta i kundvagnen i sin egen dynga :-)
Annars då?
Jo tack. Min hjärna måste ha fått sig en törn av den usla vintern för jag tänker och småplanerar massor inför Kumlacrossen. Det är ju för fan 10 månader dit. DVS 9,5 månad innan cykelcrossgruppen börjar besluta saker ;-)
Filmen nedanför är en ganska frän film. Att en av världens bästa cx-åkare vill göra en sån sak. Det kan ju vara en sponsorfråga oxå men ändå. Tydligen så snittade dom 27km/h på den här banan men det förstår man när man ser filmen. Lite nördigt/coolt att man hör växlingarna så tydligt oxå.
Imorgon väntas klapp & klang som vi kallar det. Öppna förskolan säger andra. Senare på kvällen skall jag få lite info inför den idrottsmässa som ska vara i februari.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback