Irritationens dag

Slut på videobloggandet. spelade nyss in en som verkar ha försvunnit ut i cybervärlden. Märkligt med ca 60-70 besökande varje dag och knappa hälften som orkar kolla genom filmerna.
Därför skiter jag i att spela in fler, iaf för nu.
Först så kom det en lapp i brevlådan från hyrsevärlden: Från och med idag är det förbjudet att förvara barnvagnar, leksaker etc i trapphuset. De måste i fortsättningen förvaras i lägenheterna.
Nu bor vi på tredje våningen utan hiss. HUr tänkte han där?
Någon (förmodligen i en annan  uppgång där det ser förjävligt ut med barncyklar, rullatorer och barnvagnar) hade hört av sig till brandinspektionen som hade gjort en besiktning och sen blev det så här.
Någon bättre lösning verkar han inte ha kommit på. Vad sägs om att slänga de typ 15-20 cyklar som ingen använder nere i källaren? Det finns rum och förråd som inte används eller hyrs ut som extra förråd. Skit i de pengarna och låt oss ha vagnarna där då.
Jag har ringt några samtal i ärendet, bl.a. till den brandinspektör som gjorde besiktningen. Får se vart detta slutar. Det är inte praktiskt genomförbart att vi ska bära barnvagnen upp och ner för trapporna iaf.
Irritation Nr2
Sen är det här med att bjuda folk alltså. När vi skulle ha namngivningsceremoni för Nora så kunde vi inte bjuda alla vi ville av två orsaker: Ekonomi då vi skulle bjuda på mat samt att den lokal vi ville vara i inte kunde ha så många personer.
Rörande den frågan blev det lite muttrande och funderande av några varför inte de hade blivit bjudna. När de fick förklaringen så var det lungt.
I maj månad vill jag och Sara göra vår första utlandssemester med Nora. Vi tänker åka till Tallin igen. Denna gång frågade vi ca 20 pers om de ville med på resan. 2 släktingar till mig frågade varför vi inte bjudit ännu en släkting men denna gång var förklaringen rättvisa.
Det sjuka i detta är att de som frågar skall själva inte med. Är inte det att klaga i onödan? Mycket onödiga meddelande fram och tillbaka med personer som inte tänker följa med på resan men har mycket åsikter om den. Onödigt. Men som man har hört förut: det går inte att göra alla nöjda.
Det skall jag dock försöka med ändå på Kumlacrossen till hösten. Ringt lite idag. Hemligt möte imorgon. Jag vill ha så mycket klart som möjligt innan våren och sommaren är här för då rullar det på med annat.

Dagens träning
Kände att jag var tvungen att få träna efter denna dag med huvudbry.
Det blev 4or på roddmaskin. Ska jag vara ärlig blev det 4+4+2+3+3 min men på högre watt än sist. Var helt jäkla färdig efter det men vila, tröjbyte och lite energiintag så orkade jag benböj,  bänkpress, vadpress, och lite core-övningar.
Idag när Noris sov hittade jag ett så jäkla bra klipp på tuben. För oss som gillar vinterstudion och skidåkning. Hur skönt är inte detta druga 3 minuter långa klipp. Jag fick gåshud när jag såg det idag trots att jag visste vad som skulle hända.

Kommentarer
Postat av: Sara

Åsså... Jag läser ju din blogg på mobilen. Och mobilen gillar inte videoklipp. Men nu har jag tittat igenom dem. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback